Nmbrs in je online boekhoudprogramma

Koppel Nmbrs aan InformerOnline en verwerk je salarisadministratie op een snellere en makkelijkere manier!

Al je loonstroken automatisch verwerken

De koppeling tussen Nmbrs en InformerOnline zorgt ervoor dat het doen van je salarisadministratie een stuk eenvoudiger wordt. Loonstroken en journaalposten worden automatisch ingeboekt en je hoeft deze dus niet helemaal ergens vandaan te halen en te importeren. Dat bespaart je als ondernemer veel tijd, handig!

Gratis Testen!
Alle functies
Koppeling InformerOnline met Nmbrs

Uitbetalingen nettoloon verwerken

Nadat je de nettolonen hebt uitbetaald aan je medewerkers, moet je de betalingen natuurlijk ook netjes verwerken. De koppeling tussen Nmbrs en InformerOnline zorgt ervoor dat deze betaling meteen onder de juiste categorie komt te staan. Het verwerken van de betalingen hoef je niet zelf te doen, de Informer BankRobot doet dit namelijk voor jou. Alles wordt dus automatisch geregeld!

Meer over de Informer BankRobot →

BankRobot verwerkt uitbetaling lonen

Nmbrs koppelen in InformerOnline

In InformerOnline kun je Nmbrs activeren via de instellingen in de App Store. Je moet hiervoor wel eerst een API-code van Nmbrs krijgen. Deze moet je op InformerOnline namelijk invullen om de koppeling te kunnen gebruiken. Om de API-code te verkrijgen moet je een account aanmaken bij Nmbrs zelf. Zodra je deze hebt, kun je ongelimiteerd gebruik maken van de koppeling in InformerOnline. Je betaalt uiteraard niet voor de koppeling. Hoewel je wel een abonnement bij Nmbrs moet hebben. Hieraan zitten wel kosten verbonden.

Meer over Nmbrs instellen →

Nmbrs Account Activeren

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij graag weten wat de voordelen zijn van online boekhouden? En wil je graag dat je makkelijk je salarisadministratie kunt doen? Dan kies je voor InformerOnline. In de video kun je zien hoe makkelijk het is om bijvoorbeeld je btw aangifte te doen en betalen met iDEAL of facturen te verwerken. Allemaal super simpel met InformerOnline!

Start gratis!

Salarispakket of niet?

Een salarispakket als Nmbrs is erg handig om op een snelle manier je salarisadministratie te regelen. Je slaat namelijk een aantal lastige stappen over als je de koppeling gebruikt met InformerOnline. Maar wat als je geen of een ander salarispakket gebruikt? In principe zou dit geen probleem zijn met InformerOnline. Zolang je loon journaalposten in een .csv bestand staan kun je ze altijd importeren. Dit kost natuurlijk wel meer tijd..

Kortom, het is geen verplichting om Nmbrs te gebruiken. Hoewel je het jezelf wel een stuk makkelijker zou maken!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →