HoorayHR en je online boekhouding

Wil jij makkelijk en eenvoudig alle declaraties van jouw team direct verwerken in je boekhouding? Dat is nu mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR!

Koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR

Groeit je team en nemen de declaratieformulieren en bonnetjes toe op je bureau? Met de koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR kun je eenvoudig de stroom aan bonnetjes digitaliseren en automatisch in je boekhouding verwerken. Door HoorayHR en Informer te koppelen, kunnen medewerkers simpel via de HoorayHR app bonnetjes scannen (en bv verlofaanvragen). De declaratie wordt door de ondernemer goedgekeurd en komt via de integratie direct als UBL beschikbaar. Doordat HoorayHR gebruik maakt van UBL zijn alle gegevens direct ingevuld en hoef is de declaratie met één druk op de knop verwerkt in je administratie. Zo is jouw boekhouding eenvoudig zelf te regelen en direct perfect op orde!

Koppeling InformerOnline en HoorayHR
Declaraties HoorayHR

Alles-in-één HR oplossing voor MKB’ers

HoorayHR is een alles-in-één HR systeem ontwikkeld voor ondernemers. Met HoorayHR automatiseer je al je HR processen. Zo worden taken voor bijvoorbeeld het bijhouden van vakantiedagen, digitale personeelsdossiers, contractbeheer en declaraties direct voor je geregeld. Jouw hele team heeft direct toegang tot hun eigen personeelsdossier. Zo kunnen medewerkers met de personeelsapp eenvoudig hun dossier inzien, verlof aanvragen, bonnetjes scannen en uren registreren. Easy toch?

Om te zorgen dat de bonnetjes niet meer los blijven slingeren, of dat declaratieformulieren niet tijdig worden verwerkt, zorgt de koppeling tussen HoorayHR en InformerOnline voor een snel, foutloos en geautomatiseerd proces voor de verwerking de declaraties. Als ondernemer verwerk je declaraties met één klik op de knop. De koppeling tussen InformerOnline en HoorayHR maakt het daarom makkelijker om declaraties op de juiste manier te verwerken! 

Lees hier meer over de voordelen van de koppeling →

Integreer HoorayHR eenvoudig met Informer. 

De HR tool van HoorayHR is heel eenvoudig te integreren met Informer. Ga naar de website van HoorayHR en activeer de integratie. Op deze pagina kun je Informer eenvoudig integreren. Heb je nog geen account bij HoorayHR, dan kun je de tool 14 dagen gratis uitproberen. Zodra de integratie is actief is worden alle declaraties direct bij Informer ingeschoten.

Kosten koppeling Bol.com

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →