Employes in je online boekhoudprogramma

Koppel Employes aan InformerOnline en verwerk je salarisadministratie op een snellere en makkelijkere manier!

Maandelijkse salarisverwerking automatisch verwerken

De koppeling tussen Employes en InformerOnline zorgt ervoor dat je salarisverwerking met een paar klikken geregeld is. Loonstroken worden binnen enkele seconden gegenereerd, en je hebt geen accountant nodig. Dit bespaart je veel tijd!

Koppeling InformerOnline met Nmbrs

Complete online personeelsadministratie

Employes is meer dan alleen salarisadministratie. Zo kun je in een beveiligde omgeving gegevens van je personeel opslaan, zoals een identiteitskaart of een arbeidscontract. Je kan ook vanuit Employes documenten met werknemers delen. Natuurlijk voldoet de software aan de AVG-regels, dus het is helemaal veilig.

Natuurlijk is er ook aan de werknemers gedacht. Zo kan je personeel inloggen bij een online portal, waar zij hun salarisstroken kunnen bekijken. Ook kan de werknemer via het online portal van Employes een verlofaanvraag indienen. Als je deze aanvraag goedkeurt, wordt het gelijk doorgevoerd in de salarisadministratie. Dat scheelt je weer extra werk!

Nmbrs Account Activeren

Employes koppelen in InformerOnline

In InformerOnline kun je Employes makkelijk activeren. Het enige wat je daarvoor moet doen is een API-sleutel aanmaken voor Employes. Dit kun je realiseren door naar instellingen te gaan en daar te kiezen voor API-sleutels. Hierna kun je deze sleutel invoeren in de koppeling aan de kant van Employes.

Zodra je deze API-sleutel hebt ingevoerd bij Employes, kan je onbeperkt gebruik maken van de koppeling in InformerOnline. Deze koppeling is geheel gratis, maar je moet wel een abonnement hebben lopen bij Employes.

Voor meer informatie kijk je op de website van Employes.

Employes personeelsadministratie

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Benieuwd naar de voordelen van een boekhoudprogramma? En wil je graag dat je makkelijk je salarisadministratie kunt doen? Dan kies je voor InformerOnline. In de video kun je zien hoe makkelijk het is om bijvoorbeeld je btw aangifte te doen en betalen met iDEAL of facturen te verwerken. Allemaal super simpel met InformerOnline!

Start gratis!

Salarispakket of niet?

Een salarispakket als Employes is erg handig om op een snelle manier je salarisadministratie te regelen. Je slaat namelijk een aantal lastige stappen over als je de koppeling gebruikt met InformerOnline. Maar wat als je geen of een ander salarispakket gebruikt? In principe zou dit geen probleem zijn met InformerOnline. Zolang je loon journaalposten in een .csv bestand staan kun je ze altijd importeren. Dit kost natuurlijk wel meer tijd..

Kortom, het is geen verplichting om Employes te gebruiken. Hoewel je het jezelf wel een stuk makkelijker zou maken!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →