Rapportagesoftware Koppelingen

Auditfiles vanuit InformerOnline importeren in verschillende rapportagesoftware!

Speedbooks

Speedbooks is een gebruiksvriendelijke rapportagesoftware waarmee je heel eenvoudig overzichtelijke financiële rapportages kunt maken.

Koppeling Speedbooks →

WeJoin

Power Bi

WeJoin heeft een Power BI template ontwikkeld waarmee je data vanuit jouw administratie in Informer eenvoudig en foutloos kunt inladen in Microsoft Power BI.

Koppeling PowerBI WeJoin →

Auditfiles maken in InformerOnline

Wil de Belastingdienst je gegevens inzien? Of wil je administratie uitwisselen met je accountant? Dan is het goed om een auditfile te maken. In een auditfile vind je een overzicht van de meest gebruikte gegevens in je administratie. Er zijn verschillende formaten auditfiles. We maken in Nederland gebruik van het .XAF formaat. In InformerOnline kun je onder het kopje ‘Overzichten’ de optie om een auditfile te maken vinden. Dit kost je slechts 1 klik!

Meer over de Auditfile →

Auditfile downloaden
Rapportagesoftware Auditfiles

Auditfile omzetten in een mooi rapport

Je hebt de auditfile gemaakt in InformerOnline. Dan kun je deze in verschillende rapportagesoftware importeren. Deze rapportagesoftware maken van je auditfile een rapport waarin je een mooi overzicht hebt van al je cijfers. Handig om je administratie bij te houden!

Overzichten in InformerOnline

In InformerOnline kun je veel verschillende overzichten vinden. Deze overzichten laten realtime cijfers zien en helpen je een beter inzicht te krijgen in je boekhouding.

Meer over Overzichten →

Overzichten in InformerOnline

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ben jij benieuwd naar de voordelen van een online boekhoudprogramma? Check dan nu in het filmpje hoe simpel online boekhouden wordt met InformerOnline. Van je btw aangifte regelen tot aan facturen verwerken. Makkie met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →