Koppelingen Factuurverwerking

Bij InformerOnline kun je gebruikmaken van een aantal koppelingen om je werkbonnen te verwerken en je factuurverwerking te versnellen!

Factureren met PEPPOL

Met PEPPOL kun je via een speciaal beveiligd netwerk factureren ontvangen en sturen. Deze facturen worden direct van de ene administratie naar de administratie gestuurd. Zo weet je dus zeker dat de ontvangende partij jouw factuur op de juiste plaats ontvangt. Voordat je op het netwerk wordt aangesloten wordt jouw identiteit gecontroleerd. Hierdoor is PEPPOL ook een belangrijk middel tegen spookfacturen.

Meer over PEPPOL →

PEPPOL

Registreer werkbonnen

Werkbonnen, offertes en andere formulieren kunnen supermakkelijk worden verwerkt met de koppeling tussen OmniMove en Informer. Met deze koppeling kan je onder andere uren, omschrijvingen, foto’s, inspecties toevoegen aan een werkbon. De klant krijgt in zijn mail de werkbon offerte als PDF in eigen huisstijl.

Meer over OmniMove →

Omnimove

Facturen automatisch downloaden

Met de VerzamelRobot van Informer kun je facturen automatisch laten downloaden bij meer dan 200 leveranciers. Zodra jouw factuur beschikbaar is wordt hij automatisch gedownload en in UBL formaat in jouw administratie gezet. Voor de VerzamelRobot werken we samen met Storecove.

Meer over de VerzamelRobot →

Storecove

Simple Simon

De koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon maakt het nog makkelijker om werkbonnen en facturen te verwerken en minder fouten te maken. Door Simple-Simon en Informer te koppelen, wordt de werkbon ingevuld met dezelfde gegevens uit InformerOnline.

Meer over Simple Simon →

Manage buitendiensten

Werkbonnen voor buitendiensten kunnen nu gemakkelijk bijgehouden worden door de koppeling met OutSmart. Met deze koppeling kan een buitendienstmedewerker onder andere gewerkte uren toevoegen, foto’s van werkzaamheden maken en digitale handtekening van de klant insluiten. Deze applicatie kan je nu 30 dagen gratis proberen.

Meer over OutSmart →

Logo OutSmart koppeling

Facturen per post verzenden

Heb jij facturen die je liever op de traditionele manier fysiek wilt versturen? Dan is dat geen probleem. Dankzij de koppeling met PostNL wordt jouw document geprint, verpakt, gefrankeerd en verzonden. Deze service is te activeren via de Appstore in InformerOnline.

PostNL

Jouw boekhouding koppelen aan Zenvoices

Met Zenvoices verwerk je sneller en makkelijker facturen in InformerOnline. Je mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar jouw beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze in de app. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken (geheel automatisch) een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in InformerOnline.

PostNL

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →