Rabobank Koppeling

Heb je een zakelijke rekening bij Rabobank? De koppeling van Informer zorgt ervoor dat al je zakelijke transacties direct in je boekhouding verschijnen.

Al je zakelijke Rabobank transacties online

De nieuwe directe koppeling met de Rabobank zorgt ervoor dat je altijd een actueel overzicht hebt van jouw rekeninginformatie in de BankTimeLine in InformerOnline. Deze informatie wordt meteen verwerkt door het programma. Hierdoor bespaar jij als ondernemer een hele hoop kostbare tijd en ziet je administratie er ook netjes uit.

ABN Amro boekhouden
Rabobank transacties timeline

Een timeline met jouw Rabobank transacties

De betalingen die je doet met jouw gekoppelde Rabobank rekening worden verwerkt in ons online boekhoudprogramma. Transacties die je via je bank hebt gedaan zet het programma netjes in de Informer BankTimeLine.

Jouw bankmutaties worden automatisch verwerkt

De BankRobot in ons boekhoudprogramma gaat zelf op zoek naar matches tussen transacties van je Rabobank rekening en je in- en verkoopfacturen. Ook kunnen er nieuwe opdrachten aangeleerd worden aan de BankRobot. Die verwerkt hij dan ook voortaan.

Meer over de robots in Informer →

Voordelen directe koppeling Rabobank

  • Sneller en accurater beeld geeft van de financiële situatie van jouw bedrijf

  • Jouw rekeninginformatie wordt veel vaker opgevraagd 

  • Inzicht in jouw spaarrekening via Informer

  • Stuur eenvoudig een betaalbatch of incassobatch vanuit Informer naar de Rabobank

informer bankrobot
informer bankrobot

Hoe koppel ik mijn zakelijke rekening?

Deze directe koppeling met de Rabobank is in een paar stappen te maken. Log in bij jouw Informer administratie en klik bij instellingen op bankkoppelingen. Ga vervolgens naar nieuw -> selecteer een bankrekening -> kies de Rabobank koppeling -> maak de koppeling.

Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg voor het maken van de koppeling!

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met ons helpdesk.

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een rekening bij Rabobank en wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu het filmpje en leer hoe simpel het is om online facturen in te boeken of hoe de BankRobot jouw Rabobank transacties zelf download en verwerkt. Daarnaast is het in InformerOnline ook ongelofelijk eenvoudig om in een paar klikken je btw aangifte te versturen of betalingen via iDEAL te verwerken.

Start gratis!

Waarom een zakelijke rekening?

Het betalen van facturen van leveranciers en geld ontvangen van verstuurde facturen zijn dingen die onderdeel van de boekhouding zijn. Dit geldt niet voor privé-aankopen. Dat is de reden dat een zakelijke rekening openen aanbevolen is. Je scheidt namelijk niet alleen je privé van zaken. Ook is het een stuk professioneler dan alleen een privérekening hebben. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.