Banken 2017-04-11T14:30:26+00:00

Bankkoppelingen

Als gebruiker van InformerOnline Boekhouden kun je standaard de elektronische bankafschriften van alle Nederlandse banken inlezen in de boekhouding. Als de elektronische bankafschriften in de boekhouding staan worden ze grafisch weergegeven op de BankTimeLine. Vervolgens zal de BankRobot alle transacties automatisch proberen te verwerken. Op die manier bespaar jij erg veel tijd.

Van deze partijen kun je heel eenvoudig de elektronische afschriften inlezen in InformerOnline:

Automatische Bankkoppeling

Naast de mogelijkheid tot het inlezen van elektronische afschriften zijn er ook directe bankkoppelingen. Het importeren van de banktransacties wordt hierbij geautomatiseerd. Het ontwikkelen van deze bankkoppelingen gebeurt samen met de bank en is een tijdrovend proces, met name aan de kant van de banken.

In 2018 zouden alle banken naar een nieuw formaat bankkoppeling moeten overstappen. Zij worden hierbij verplicht om directe bankkoppelingen beschikbaar te maken voor iedereen. Uiteraard heeft Informer nauw contact met alle banken en doen wij onze uiterste best om de automatisch bankkoppelingen zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Echter, is het voor ons lastig om hierbij concrete tijdvakken te noemen, omdat wij grotendeels afhankelijk zijn van de bank.

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken