Koppel nu je webshop aan je boekhouding!

Goed nieuws! Vanaf nu is het mogelijk om je online boekhouding te koppelen aan je favoriete webshop. InformerOnline heeft namelijk een koppeling met webwinkelfacturen.nl. Dankzij de koppeling kun je de orders van je webshop direct naar je boekhouding sturen. Superhandig.

Orders van 9 webshops direct in je administratie

Gebruikers van InformerOnline kunnen nu de online administratie koppelen met maar liefst negen webshops. Alle orders van WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV shop, Shopify en BOL.com worden dankzij de verbinding direct geïmporteerd in InformerOnline. Het handmatig overtypen of importeren van facturen en orders uit je webwinkel is dan niet langer nodig. Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer, legt uit: “Ondernemers met een webshop kunnen nu alle orders direct de boekhouding in laden. Hiermee besparen zij veel tijd en worden bovendien minder fouten gemaakt.”Webshops InformerOnline

Hoe kan ik mijn administratie koppelen?

De koppelingen met de webwinkels verlopen via het platform van webwinkelfacturen.nl. Je koppelt je administratie van Informer dus niet direct via jouw webshop, maar via het platform van onze koppelpartner. In de handleiding is uitgebreid te lezen welke stappen je moet volgen om van de koppeling gebruik te kunnen maken.

Wat  zijn de kosten van de koppeling?

InformerOnline rekent geen extra kosten voor een koppeling met een webshop. Om je boekhouding te verbinden met een van de webwinkels, heb je wel een account bij webwinkelfacturen.nl (en bij de webshop) nodig.

Als je verder nog vragen hebt over de webshopkoppeling van webwinkelfacturen.nl kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.