Wil jij je bij de Kamer van Koophandel inschrijven?

Heb jij als startende ondernemer al je zaakjes op orde voor je nieuwe bedrijf? En wil je je nu dan eindelijk bij de Kamer van Koophandel inschrijven? Lees hier hoe je dat doet! Vergeet vervolgens ook niet aan je online boekhouding van InformerOnline te denken…

Gratis Testen!
VIDEO
Deze pagina is onderdeel van StartHulp

Binnen 5 minuten bij de Kamer van Koophandel inschrijven

Om als bedrijf te starten moet je onderdeel zijn van het Handelsregister. Dit klinkt ingewikkeld. Maar tegenwoordig kun je je binnen 5 minuten bij de KvK inschrijven. Dit doe je online via de website van het Handelsregister. Na het inschrijven ben je met jouw bedrijfsprofiel meteen zichtbaar voor potentiele klanten. Een bevestigingslink van je registratie ontvang je via de mail van de Kamer van Koophandel.

Begin nu met je online inschrijving in het handelsregister →

Binnen 5 mins inschrijven kamer van koophandel
Na het inschrijven bij de Kvk je nummer aanvragen

Een Kamer van Koophandel nummer aanvragen

Op het moment dat jij je hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ontvang je spoedig een bevestigingsmail. Hiermee bevestig je dus dat je jouw onderneming bij de Kamer van Koophandel wilt inschrijven.

Bovendien ontvang je automatisch na je inschrijving een Kamer van Koophandel nummer. Mits je binnen 8 dagen je onderneming officieel start. Het nummer wordt namelijk pas maximaal deze 8 dagen van tevoren bekend gemaakt. Het Kamer van Koophandel nummer is noodzakelijk voor documenten binnen de bedrijfsvoering.

Leer hier wat het KvK nummer precies is →

Wat is de KvK en het Handelsregister?

Alle bedrijven in Nederland moeten zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zij fungeren als een soort tussenpersoon tussen jou als ondernemer en de Overheid. Daarnaast adviseren ze ondernemers. Het Handelsregister is de plek waar alle bedrijven zich daadwerkelijk inschrijven. Je kunt hierin ook zoeken naar bedrijven en op die manier informatie over ze vinden. Eigenlijk kun je dit zien als een soort Google voor Nederlandse bedrijven.

Je moet je dus altijd bij de Kamer van Koophandel inschrijven. Dit heeft namelijk invloed op je vindbaarheid!

Start met InformerOnline na Kvk inschrijving

Eindelijk ingeschreven bij de KvK? Start dan nu je online boekhouding!

Is het allemaal gelukt met inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Dan is het nu toch echt tijd om aan je administratie te gaan werken! Met InformerOnline kun jij als startende ondernemer kosten en tijd besparen met de boekhouding. Bijna al het werk wordt gedaan door robots. Daarnaast verstuur je veilig en snel online facturen in jouw eigen huisstijl. En die vervelende btw aangifte? Die fix je binnen 2 minuutjes door hem direct naar de Belastingdienst te sturen en te betalen met iDEAL!

Gratis Testen!
Alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →