Informer wint voor vierde keer MKB Best Choice Award!

Nog op de valreep van 2019 heeft Informer oor de vierde keer een MKB Best Choice Award gewonnen. Deze award geeft aan dat InformerOnline een beste keuze is als boekhoudprogramma voor het mkb. De award wordt uitgegeven door toonaangevend ICT-magazine WINMAG Pro. Eerder in 2019 won InformerOnline ook, voor de vijfde keer op rij, de MKB Proof Award.

Open API

Volgens WINMAG Pro biedt InformerOnline niet alleen een solide basis voor boekhouden, maar gaat het pakket veel verder dan boekhouding. Zo wordt de open API  gezien als een groot pluspunt. Met deze open API kunnen gebruikers de software van InformerOnline de software heel makkelijk koppelen aan een systeem naar keuze. Hierdoor kunnen zijn de gehele in- en uitgaande facturenstroom via de API te sturen. Zo kunnen gebruikers in bijna elk CRM-, ERP- of HR-systeem na een koppeling bijvoorbeeld facturen aanmaken, relatiebeheer managen en orders verwerken.

Naast dat gebruikers zelf een koppeling kunnen aanmaken, staan er ook al tientallen gemaakte koppelingen met bekende bedrijfssoftware klaar voor gebruik. Een voorbeeld hiervan is Woocommerce. Als webshopeigenaar kun je InformerOnline en Woocommerce makkelijk koppelen, zodat facturen nooit meer handmatig hoeven te worden ingevoerd. Hierdoor bespaart de webshopeigenaar veel tijd en is de kans op fouten een stuk kleiner, omdat alles automatisch gaat. Alle koppelingen die klaar staan zijn te vinden op de koppelpagina.

Zelf proberen? Via deze link is de documentatie te vinden. Er zijn al bijna 150 bedrijven die gebruikmaken van de open API. Zo telde Informer ruim 378.000 uitwisselingen van informatie via de API begin 2019.

MKB Best Choice

WINMAG Pro keert voor de MKB Best Choice Award aan het einde van het jaar één prijswinnaar per categorie uit. Informer wint nu voor de vierde keer in de categorie software van de MKB Best Choice Award. “Het is heel mooi om te zien dat het harde werk van het team beloond wordt met de MKB Choice Award, dit is toch een kroon op ons werk!” aldus Peter Potters, commercieel directeur van Informer.

Meer informatie over WINMAG Pro vind je op hun website.