Informer trotse partner van Masters netwerk

Masters netwerk slaat de handen ineen met Informer. De samenwerking heeft als doel om midden- en kleinbedrijven te ontzorgen met allerlei zaken, bijvoorbeeld de online boekhouding. Masters netwerk heeft daarom Informer benoemd tot partner. 

Een aanspreekpunt voor alle mkb-zaken
Het Masters netwerk bestaat uit een landelijk netwerk van professionele dienstverleners zoals accountants, boekhouders, fiscalisten, loopbaancoaches, arbeidsrechtadvocaten, HR adviseurs, payroll professionals, burn-out specialisten, budgetcoaches, pensioenadviseurs, subsidieadviseurs en aanbestedingsspecialisten. 

Met deze professionele dienstverleners is Masters netwerk in staat om mkb-klanten in de volle breedte op financieel, fiscaal en personeel gebied te ontzorgen. De specialisten stemmen hun dienstverlening naadloos af op de behoeften van een organisatie. De mkb-klant krijgt het beste van twee werelden, de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en aangename tarieven van het kleine(re) administratie- / accountantskantoor en de specialisatie en brede dienstverlening van de grote kantoren.

Smart online boekhouden
Over deze samenwerking vertelt Peter Potters, commercieel directeur van Informer: “Bij Informer willen we online boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken voor ondernemend Nederland. Masters netwerk deelt deze gedachtegang en ontlast het midden en kleinbedrijf van heel veel activiteiten. Daarom zijn wij trots dat we vanaf nu partner zijn van Masters netwerk!”  

Logo Masters Netwerk

 

 

 

Wil je weten met wie Informer nog meer partner is? Dan kun je kijken op onze partnerpagina