WhatsAppen met je boekhouding in de nieuwste versie van Informer Online

Informer Online, hét boekhoudpakket voor MKB-ers en ZZP-ers, trekt het doek van hun nieuwste update. Versie 4 van Informer Online lanceert met maar liefst twee primeurs die het leven van ondernemers makkelijker moeten maken. Vanaf nu kun je gemakkelijk WhatsApp gebruiken om direct met je boekhouding te communiceren. Bij twijfel of je iets goed invoert, kun je daarnaast direct boekhoudkundige hulp krijgen vanuit Belastingdienst ín het pakket, zodat je nooit meer onnodige fouten maakt.

Bij de lancering van Informer Online, nu al weer vijf jaar geleden, maakten wij de belofte dat je met Informer altijd de allernieuwste technieken op het gebied van slim boekhouden in huis haalt. Met de lancering van versie 4 van Informer Online doen wij die belofte gestand. Remco Frűhauf, oprichter en algemeen directeur van Informer vindt dat het juist nu belangrijk is om kleinere ondernemers te ondersteunen: “Boekhouden moet je zélf doen, dat scheelt niet alleen geld, maar zorgt ook voor beter inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat.”

Wat zit er precies in Informer Online versie 4?

1. Als eerste boekhoudpakket bieden we de mogelijkheid om te WhatsAppen met jouw boekhouding

2. Ontvang boekhoudkundige hulp vanuit de Belastingdienst tijdens het invoeren van jouw administratie, zodat je dit foutloos kunt doen.

3. Vanaf nu kun je elke bank koppelen via myponto.com (hier zijn wel meerkosten aan verbonden)

4. Personaliseer jouw dashboard met handige widgets om snel inzicht te krijgen

Whatsapp met je boekhouding

Krijg toegang tot de nieuwste boekhoudtechnologie met Informer Online Versie 4

Door slim gebruik te maken van populaire technologie als chatapplicatie WhatsApp, kunnen ondernemers nu direct ‘chatten’ met hun eigen boekhouding. Informer Online is met de lancering van deze dienst in Versie 4 het eerste boekhoudpakket dat deze functie aanbiedt. Een tweede primeur is de mogelijkheid om direct in jouw boekhouding boekhoudhulp op te vragen vanuit de Belastingdienst. Hiermee worden onnodige fouten voorkomen. “We willen ZZP-ers op het juiste moment van de juiste informatie voorzien’, vertelt commercieel directeur Peter Potters, “Deze hulp op het goede moment kan een enorme uitkomst zijn om je aangifte meteen correct te krijgen. Wanneer je jouw boekhouding direct goed invoert, maak je het jezelf veel makkelijker aan het einde van het jaar.”

Al bij de oprichting van Informer, nu 27 jaar geleden, was zijn insteek dat boekhouden slimmer kan. “Deze nieuwe versie 4 is daarom nog smarter, en nog gemakkelijker in gebruik voor ondernemers,” vertelt Frűhauf. Zo is het vanaf nu mogelijk om automatische koppelingen te maken met alle banken via myponto.com en kunnen klanten hun Informer Online dashboard aanpassen aan hun persoonlijke wensen om zo snel mogelijk inzicht te krijgen hoe ze er voor staan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van handige widgets, die makkelijk te plaatsen zijn en je precies die informatie geven die je nodig hebt om jouw bedrijf goed te kunnen draaien.

Veel verbeteringen vanuit praktijkervaring van onze klanten

“Daarnaast zijn we constant in contact met onze klanten om te kijken wat er beter kan,” aldus Potters. Hierdoor zitten in Informer Online versie 4 naast de grote verbeteringen, talloze kleine updates die het makkelijker maken de boekhouding zelf te doen, zonder fouten te maken. “Juist in deze tijden van onzekerheid is het extra belangrijk dat we ondernemers handvatten geven om inzicht te houden in de bedrijfsvoering,” vindt  Frűhauf, “Weten waar je staat is nu nog belangrijker voor goed ondernemerschap en wij geven ondernemers met Informer Online toegang tot de nieuwste technieken om jouw boekhouding zo gemakkelijk en foutloos mogelijk in te richten.”

Informer Online versie 4 is beschikbaar vanaf 1 September. Meer informatie over Informer Online en de nieuwste updates kun je vinden op www.informer.nl