Informer lanceert Smart Boekhouden: The Game

Als je begint met een nieuw boekhoudprogramma kom je meestal in een lege administratie. Het kan dan best lastig zijn om te beslissen waar je gaat beginnen en welke functies je gaat instellen. Om ondernemers hierbij te helpen heeft InformerOnline Smart Boekhouden: The Game gelanceerd. In deze game win je voor iedere slimme functie die je gebruikt of instelt een badge. Heb jij alle badges verzameld, dan heb je jouw boekhouding slim en efficiënt ingericht!

Duidelijke opdrachten

Bij alle badges die je nog moet verzamelen staat duidelijk hoe je de badge kunt winnen. In een korte video zie je precies hoe je de functie in InformerOnline kunt gebruiken. Op het moment dat je de functie gebruikt of instelt verdien je de badge. Natuurlijk hebben we precies de functies gekozen die handig zijn bij het opzetten van een slimme boekhouding. Denk hierbij aan het instellen van een e-mailadres om inkoopfacturen in een keer door te mailen naar de boekhouding of het toevoegen van je producten en diensten voor het sneller aan kunnen maken van een verkoopfactuur.

Inzicht in jouw voortgang

Op het dashboard van jouw boekhouding kun je altijd zien hoeveel badges je hebt behaald en hoeveel badges er in totaal te behalen zijn. Bovendien wordt je nog extra door ons aangemoedigd om je doel te behalen. Hierdoor wordt je als ondernemer gemotiveerd om alle badges te winnen en daardoor je boekhouding zo efficiënt mogelijk in te richten.

De hoofdprijs van het spel is overigens ook overduidelijk: tijd! Door je boekhouding slimmer in te richten bespaar je als ondernemer iedere maand erg veel tijd. Tijd die je liever aan andere dingen zou besteden en wat je nu ook echt kunt doen.

Boekhouding is geen plek voor spelletjes

De boekhouding is alles behalve een spelletje, het is immers iets wat zorgvuldig en professioneel moet worden gedaan. Smart Boekhouden: The Game is er dan ook op gericht om ondernemers op een toegankelijke manier met alle slimme functies van de boekhouding kennis te laten maken. De game maakt gebruik van principes van gamification. Hierbij wordt ‘gamedenken’ ingevoerd in niet-game omgevingen, zoals in dit geval de boekhouding. Gebruikers die geen gebruik willen maken van de game kunnen het eenvoudig uitzetten, maar wij weten zeker dat veel ondernemers enorm geholpen zijn met deze game.

Wil jij ook een snelle en slimme boekhouding? Spaar dan snel alle badges en begin direct met besparen!

probeer informeronline 30 dagen gratis