Ik Doe Zelf De Boekhouding!2018-12-04T14:14:06+00:00

#IkDoeZelfDeBoekhouding

Bij #IkDoeZelfDeBoekhouding laten we ondernemers die hun boekhouding zelf doen met InformerOnline kort aan het woord. We lezen echte verhalen over ondernemerschap, passie, obstakels of anekdotes uit het leven van een ondernemer.

Nancy van Strijkservice Haaglanden

Nancy heeft een was- en strijkservice in de regio van Den Haag. Lees hieronder haar verhaal over ondernemen en doorzetten.

“Het ontlasten en helpen van mensen geeft mij veel voldoening in mijn werk. We doen echt iets nuttigs!”

Lees het hele verhaal →

Gerhard van Fotografie Gerhard Witteveen

Gerhard is fotograaf, en runt een fotostudio voor heel Nederland in Apeldoorn. Lees hieronder zijn verhaal…

“Veel mensen kijken toch voornamelijk, en lezen steeds minder. Als je zoveel foto’s ziet is het lastig toch nog verrassend te fotograferen.”

Lees het hele verhaal →

Patrick van Spiraea met de beker

Patrick van Spiraea

Patrick heeft sinds 2001 een schoonmaakbedrijf. Lees hieronder het verhaal over een échte vakman!

“Als ik mijn werk doe, haal ik de meeste voldoening uit het leveren van de kwaliteit die mijn opdrachtgever verwacht. Daar wordt ik echt blij van.”

Lees het hele verhaal →

Linda van Agrolin Advies & Service

Linda van Agrolin Advies & Service

Linda heeft een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de groen, grond en infra sector. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek hoe zij voor haar passie heeft gekozen.

“Hoe ik omga met obstakels? Ik kom met twee voeten uit de klei, zo sta ik ook in het leven.”

Lees het hele verhaal →

Tom van Van der Sanden Groen

Tom van Van der Sanden Groen

Tom is een specialist in groen in de regio van Eindhoven. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

Een tuin is beleving. De geur van vers gemaaid gras, het zonlicht door een bladerdek, het ruisen van riet, de pure smaak van onbespoten groenten uit eigen tuin.

Lees het hele verhaal →

Lennard van Let's Get 2-Gether

Lennard van Let’s Get 2-Gether

Lennard is met Let’s Get 2-Gether op allerlei manieren bezig om mensen en ondernemers te begeleiden en motiveren. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij belangrijk vindt in zijn business.

“Bij een aantal klanten is mijn boekhoudproces zelfs zo geautomatiseerd dat ik er letterlijk niets meer aan hoef te doen.”

Lees het hele verhaal →

Casper van Sanbene

Casper van Fabbene

Casper zorgt er met Fabbene voor dat wij onder andere langs de snelweg en in de trein fatsoenlijk naar het toilet kunnen. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

“Op die manier turnen we de negatieve ervaring van een vieze locatie om in een prettige en schone ervaring met Sanifair. En dáár gaat het uiteindelijk allemaal om!”

Lees het hele verhaal →

Robert van Robert&Meer

Robert van Robert&Meer

Robert enthousiasmeert zakelijke professionals en probeert hen nieuwe energie te geven. Lees zijn verhaal over ondernemen en ontdek wat hij het mooiste van zijn business vindt.

“Ik vind dat het mooiste wat er is en daar word ik elke dag weer bruisend vol energie wakker voor!”

Lees het hele verhaal →

Team Grip Verzuimservice

Het team van Grip Verzuimservice

Grip Verzuimservice biedt verzuimbegeleiding voor het midden- en kleinbedrijf. Lees hieronder hun verhaal over écht ondernemen.

“Persoonlijk contact en aandacht, dát is wat bij ons het verschil maakt.”

Lees het hele verhaal →

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE