Overstappen van offline naar online
Overstappen van offline naar online2018-07-05T13:56:10+00:00

Eenvoudig overstappen naar InformerOnline

Snel en zonder zorgen

Wij zijn vorig jaar overgestapt naar InformerOnline. Eerst zagen we op tegen de overgang, maar de overstap ging gelukkig erg vlot en zonder moeilijkheden.

Peter-Jan van Loon, Ondernemer

Overstappen was nog nooit zo makkelijk!

Offline en online boekhoudprogramma’s zijn heel anders opgebouwd en hierdoor gaat overstappen niet vanzelf. Natuurlijk kunnen wij je helpen om het overstappen zo eenvoudig mogelijk te maken!

Geen kosten tijdens jouw huidige contract!

Heeft u momenteel nog een (service)contract bij uw bestaande boekhoudpakket? Dan verrekenen wij deze kosten voor InformerOnline.

Op die manier kunt u direct profiteren van de voordelen van InformerOnline en betaalt u pas als de kosten zijn verrekend. Zo heeft u geen dubbele kosten!

Neem uw oude gegevens mee!

Als u overstapt naar InformerOnline voert u de eindbalans van uw huidige boekhoudpakket in als beginbalans bij InformerOnline. Om u hierbij te ondersteunen kunt u gebruik maken van onze speciale instructievideo. Ook voor het instellen van andere gegevens zijn handige instructievideo’s en handleidingen beschikbaar.

De volgende gegevens kunt u eenvoudig importeren vanuit uw huidige pakket:

Gratis Online Opstartservice

In InformerOnline vind je een gratis online Opstartservice. In een paar minuten leer je InformerOnline zo heel goed kennen.

Voor het overnemen van de gegevens van je oude Informer administratie kun je contact opnemen met een van onze helpdeskcollega’s.

Waar helpen we je mee?

Veel voorkomende vragen over overstappen

De Informer Overstapservice is een van de beste overstapservices in de markt. U zult geen data kwijtraken. Doordat online en offline boekhoudprogramma’s zo anders zijn opgebouwd is het helaas niet één druk op de knop.

In de Overstapwizard zit een ‘mapping-tool’ die oude categorieën koppelt aan nieuwe categorieën van het online rekeningschema. De dagboeken bij het nieuwe rekeningschema zijn automatisch ingesteld en op de juiste manier gekoppeld. Na afloop van de Overstapwizard kun je natuurlijk categorieën toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Zo werkt u met InformerOnline dus met dezelfde categorieën als in Informer Account.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de mini cursus