Gratis opstartservices

Je kunt gebruik maken van verschillende gratis services die jou helpen op te starten!

Nog geen demo? Korte live introductie!

Al voordat je een proefaccount hebt aangemaakt laten we je graag even snel de highlights van het programma zien. Zo weet je binnen 15 minuten of Informer iets voor jou kan zijn en kun je snelle vragen stellen.

Interesse? Plan meteen een tijdslot met één van onze medewerkers in via de knop hieronder.

Boek live demo!
korte demo informer
rondleiding van het programma

Uitgebreide rondleiding met medewerker

Zodra je een demo account hebt aangemaakt heb je bovendien de mogelijkheid om een uitgebreide rondleiding met een van onze medewerkers in te plannen. Hierin worden al jouw vragen over het programma beantwoord, krijg je een tour door alle functies en word je geholpen met het inrichten van je administratie.

Op die manier weet je zeker dat jij op de juiste manier start met online boekhouden. Maak nu gratis en vrijblijvend een proefaccount aan en plan je rondleiding via de knop bovenin je administratie.

30 dagen gratis testen!

Geen zin in een live afspraak? Volg Ryans tour!

Op het moment dat je een demo aanmaakt heb je ook de mogelijkheid om de tour van Ryan te volgen. Deze popt automatisch op in het programma. Door hier de stappen te doorlopen profiteer je ook van een uitgebreide uitleg van het programma!

Kijk ter voorbereiding even de introductievideo!

In deze video leggen wij in 17 minuten de meeste belangrijke functies zien in InformerOnline. Na het kijken van deze video kun je direct aan de slag met jouw boekhouding. Wij wensen jou veel plezier en succes!