Gratis opstartservice

Demo account aangemaakt? Dan helpen wij je graag met het inrichten van je boekhouding! Maar ook voordat je een proefaccount hebt kun je al een sneak peak van het programma krijgen. Ontdek het hier!

rondleiding van het programma

Samen met een medewerker je boekhouding inrichten

Zodra je een proefaccount hebt aangemaakt heb je de mogelijkheid om een uitgebreide rondleiding met een van onze medewerkers in te plannen. Hierin worden al jouw vragen over het programma beantwoord, krijg je een tour door alle functies en word je geholpen met het inrichten van je administratie.

Op die manier weet je zeker dat jij op de juiste manier start met online boekhouden. Maak nu vrijblijvend een proefaccount voor 30 dagen gratis aan en plan je rondleiding via de knop bovenin je administratie.

Maak een proefaccount aan

Nog geen demo? Korte live introductie!

Al voordat je een proefaccount hebt aangemaakt laten we je ook graag even snel de highlights van het programma zien. Zo weet je binnen 15 minuten of Informer iets voor jou kan zijn en kun je snelle vragen stellen.

Interesse? Plan meteen een tijdslot met één van onze medewerkers in via de knop hieronder.

Boek live demo!
korte demo informer

Geen zin in een live afspraak? Volg Ryans tour!

Op het moment dat je een demo aanmaakt heb je ook de mogelijkheid om de tour van Ryan te volgen. Deze popt automatisch op in het programma. Door hier de stappen te doorlopen profiteer je ook van een uitgebreide uitleg van het programma!

Kijk ter voorbereiding even de introductievideo!

In deze video leggen wij in 17 minuten de meeste belangrijke functies zien in InformerOnline. Na het kijken van deze video kun je direct aan de slag met jouw boekhouding. Wij wensen jou veel plezier en succes!