Firm24 en Informer

Firm24 en Informer  werken samen om na de oprichting van een BV automatisch de boekhouding op te starten.
Ondernemers zijn direct vanaf dag 1 dat de BV live is compliant met hun boekhouding met de software van Informer.

Firm24

Firm24 helpt je bij het wijzigen en onderhouden van je bedrijf. Denk hierbij aan het oprichten van een BV, het sluiten van een aandeelhoudersovereenkomst, het omzetten van een eenmanszaak of het overdragen van aandelen. 

Firm24 is de grootste online notaris in Nederland. Met een team van enthousiaste fiscale en juridische experts, bijgestaan door onze developers en marketeers, bouwen we producten en diensten om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Daarom is Informer trotse partner van Firm24.

Logo Masters Netwerk
Masters Netwerk Cloud

BV oprichten bij Firm24

Wil jij snel een BV oprichten of je eenmanszaak omzetten naar een BV? Bij Firm24 is dit allemaal mogelijk. Jij kiest zelf de oprichtingssnelheid (van binnen 48 uur tot 7 werkdagen), je vult gemakkelijk online je gegevens in en wij gaan aan de slag!

Tijdens het oprichtingsproces wordt je altijd bijgestaan door fiscalisten en juristen, hierdoor kan jij je blijven focussen op je onderneming en regelen wij de rest.

Informer Partner van Masters Netwerk

Informer is trotse partner van Firm24, de grootste online notaris in Nederland. Informer hoopt met deze samenwerking ondernemers nog beter te kunnen ondersteunen met het onderhouden van hun bedrijf.

Informer en Masters Netwerk

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden en dit ook nog eens doen volgens de regels van de Belastingdienst? Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om online facturen te verwerken en en je btw aangifte te verzorgen en betalen. Makkelijke opgaven met InformerOnline!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →