Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. Starten met InformerOnline
  4. Basisgegevens instellen

Basisgegevens instellen

Een belangrijk onderdeel van de instellingen, is het correct invullen van “Mijn account”. De in te vullen velden bij dit onderdeel, bevatten de benodigde bedrijfsgegevens die gebruikt worden voor onze eigen administratie. Het beslaat de benodigde ‘basisgegevens’ om van start te kunnen gaan met InformerOnline.
Om “Mijn account” in te vullen, klik je in het menu aan de linkerkant op “Instellingen” en vervolgens onder “Algemeen” op “Mijn account”.

Je ziet nu een overzicht met jouw basisgegevens. Vul deze gegevens zo compleet mogelijk in. In het veld “Beveiligingscode” kan je de beveiligingscode voor het inloggen aanpassen. Bij het aanmaken van jouw account heeft Informer automatisch een code voor je aangemaakt. Hier kan je dat wijzigen in een code die voor jou makkelijker te onthouden is. Wanneer alls is ingevuld, klik je op de knop “Opslaan”.

Let op: Deze gegevens worden overigens niet gebruikt om facturen en offertes te maken. De instellingen daarvoor kun je vinden onder ‘Instellingen’ -> ‘Administraties’. Wanneer je daar een administratie selecteert, zie je de instellingen die worden gebruikt om onder andere facturen en offertes te maken.

Was this article helpful to you? Yes 1 No 1