Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. Robotic Accounting
  4. Informer VerzamelRobot

Informer VerzamelRobot

Binnen InformerOnline is het mogelijk om uw inkoopfacturen automatisch te laten ophalen bij ruim 150 leveranciers als Ziggo, Staples en CoolBlue. Dit zal het proces van het verwerken van inkoopfacturen drastisch versnellen.

Informer VerzamelRobot activeren

Ga naar Instellingen -> App store en kies in het blok VerzamelRobot voor Activeren. Let op: De kosten bedragen €0,35 per factuur.

Nadat de activatie succesvol is uitgevoerd, wordt u doorgestuurd naar het scherm van de VerzamelRobot (Instellingen -> VerzamelRobot).
In het scherm van VerzamelRobot kunnen de facturen van ruim 150 leveranciers worden opgehaald. Het enige dat u hoeft op te geven is uw gebruikersnaam en wachtwoord van de betreffende leverancier.

Na te hebben geklikt op Koppelen is de gekozen leverancier gekoppeld en is deze terug te vinden in tabblad Gekoppelde leveranciers.

De VerzamelRobot zal elke dag alle leveranciers nagaan om de inkoopfacturen binnen te halen en in de boekhouding te plaatsen. De VerzamelRobot zal er automatisch een UBL factuur van maken, wat het verwerken van de facturen nog meer zal versnellen.

Was this article helpful to you? Yes 1 No