Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. Robotic Accounting
  4. Informer HerkenRobot

Informer HerkenRobot

Binnen InformerOnline is het mogelijk om uw inkoopfacturen te laten voorzien van een UBL. UBL staat voor Universal Business Language. Een UBL is een xml bestand bij de inkoopfactuur waar de gegevens van de inkoopfactuur al digitaal in staan. Door deze UBL weet InformerOnline precies welke gegevens waar ingevuld moeten worden.

Het voordeel van de HerkenRobot is dat de factuur wordt omgezet in een UBL factuur. Het handmatig verwerken van een UBL factuur gaat al snel. Maar een UBL factuur in combinatie met de BoekRobot™ zal het proces drastisch versnellen. De factuur wordt namelijk automatisch verwerkt.

Informer HerkenRobot activeren
Om de HerkenRobot te activeren, kiest u links in het menu voor Instellingen -> App store en kies in het blok VerzamelRobot voor Activeren. Let op: De kosten bedragen €0,35 per factuur.

Informer HerkenRobot gebruiken
HerkenRobot werkt voor alle inkoopfacturen. Of deze nu gemaild, geüpload of gescand worden. Staat HerkenRobot aan, dan zal hier automatisch gebruik van worden gemaakt bij de inkoopfacturen. Let op: De kosten bedragen €0,35 per factuur.

Was this article helpful to you? Yes No