Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. App Store
  4. Nmbrs

Nmbrs

In de onderstaande handleiding staat de instructie voor het instellen van Nmbrs in Informer.
Handleiding Nmbrs & Informer.

Door de automatische koppeling met Nmbrs is het mogelijk om de loonjournaal posten te importeren naar InformerOnline. Wel dient de koppeling eerst actief te worden gemaakt.
Ga hiervoor in je Nmbrs account rechtsboven naar Gebruiker profiel.

In het volgend scherm kan de API geactiveerd worden. Nadat er is geklikt op ‘API account activeren’ zal er een gebruikersnaam en API sleutel worden getoond, wél dient er eerst opnieuw op API token geklikt te worden.

Om de koppeling tussen Nmbrs en InformerOnline tot stand te brengen ga je in InformerOnline naar de App Store (Instellingen -> App Store). Bij de app van Nmbrs kies je voor ‘Activeren’.

In het veld wat vervolgens verschijnt, dient de gebruikersnaam en de API token ingevuld te worden. Nadat deze zijn ingevuld, zullen de bedrijven (binnen het Nmbrs account) worden geladen en kan er één worden gekozen. Tevens kies je voor het dagboek waarin het journaal geïmporteerd gaat worden. Na deze 4 regels te hebben ingevuld kies je voor ‘Activeren’.

Via dagboek Memoriaal kun je de loonjournaal posten importeren. Ga hiervoor naar Geavanceerd -> Memoriaal en kies voor ‘Nmbrs’.

In het venster dat nu verschijnt kun je de loonjournaal post van een periode importeren.

LET OP: Voordat je de loonjournaal post importeert, dienen er nog 3 grootboekrekeningen te worden aangemaakt. Wat je daarvoor moet doen lees je in dit help item.

Was this article helpful to you? Yes 1 No