Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. Administratie
  4. Administraties beheren

Administraties beheren

Met InformerOnline kun je één administratie bijhouden, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere administraties met 1 account te beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijf dat uit meerdere BV’s bestaat.

Eén administratie

Wanneer je één bedrijf hebt, heb je ook maar één administratie. De ingevulde bedrijfsgegevens bij “Mijn account” zullen daarom ook bij deze administratie van toepassing zijn en in het overzicht van de administraties is maar één administratie zichtbaar. Daarnaast heb je ook maar één abonnement.

Om naar het overzicht van de administraties toe te gaan, klik je aan de linkerkant in het menu op “Instellingen” en vervolgens onder “Algemeen” op “Administraties”.

Je ziet nu het overzicht met de administraties die onder jouw account beschikbaar zijn. Door een administratie aan te klikken, krijg je de bedrijfsgegevens van de administratie te zien. Desgewenst kan je die hier aanpassen.

Meerdere administraties

Het is ook mogelijk om eenvoudig meerdere bedrijven met 1 account te beheren. Je hoeft dan maar met 1 gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen en je kunt snel van administratie wisselen.

Elke administratie heeft zijn eigen instellingen, relaties, producten en documenten en beschikt over een eigen abonnement. Zodoende is het mogelijk om zoveel mogelijk administraties toe te voegen als voor jou noodzakelijk is.

Om een extra administratie toe te voegen, ga je zoals hierboven omschreven naar het overzicht met de administraties. En klik je vervolgens op de knop “Nieuw”.

Vul de bedrijfsgegevens van deze nieuwe administratie in en kies vervolgens in het laatste veld onderaan voor het gewenste pakket (abonnement). Wanneer je alles hebt ingevuld, klik je op “Opslaan”.

De nieuwe administratie is aangemaakt. Om tussen de administraties te wisselen, klik je boven in de blauwe balk op het uitklapmenu naast je bedrijfsnaam en vervolgens op “Switch administratie”. Alle bestaande administraties worden nu getoond, waardoor je met een simpele klik van administratie kunt wisselen.

Was this article helpful to you? Yes 1 No 2