Helpdesk

  1. Home
  2. Helpdesk
  3. Accountants
  4. Workflow accountants

Workflow accountants

Met het Plan je Scan™ dashboard heeft u in één oogopslag duidelijk wat er nog gedaan dient te worden voor welke administratie.

WORKFLOW

In de workflow ziet u hoeveel documenten u nog voor een bepaalde tijd dient te verwerken. In bovenstaand voorbeeld is alles netjes op orde.
Er hoeft vandaag, binnen een week en over langer dan 7 dagen niets verwerkt te worden. De klant hoeft zelf ook niets meer te boeken en de robot heeft 8 documenten voor u geboekt.
Door op “Door de robot” te klikken, ziet u voor welke administratie hoeveel documenten er door de robot zijn verwerkt.

Door te klikken op de administratie kunt u de documenten die door de robot zijn geboekt controleren en afvinken, zodat deze documenten uit de lijst verdwijnen.

BANK

In het scherm “Bank” ziet u direct hoeveel bankmutaties u nog per administratie dient te verwerken.

Standaard ziet u alleen de administraties waar nog mutaties verwerkt dienen te worden. Wanneer u het vinkje “Te verwerken” om zet, dan worden alle administraties getoond. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of de bank t/m voor kort is bijgewerkt.

BTW AANGIFTE

In het scherm van de BTW aangifte ziet u direct hoeveel aangiftes u nog moet verwerken. De begindatum van de BTW aangifte kunt u instellen in de instellingen pagina. Hierover later meer.

VRAAGPOSTEN

Bij de vraagposten ziet u alle openstaande vragen van uw klanten. Door op de vraagpost te klikken, kunt u direct antwoorden.

VERWERKTE DOCUMENTEN

Het overzicht van de verwerkte documenten toont u hoeveel documenten (zowel in- als verkoop) u in het afgelopen jaar hebt verwerkt,

STATISTIEKEN

Op de statistieken pagina ziet u alle handige statistieken van uw portaal. Hoeveel inkoop er is verwerkt (zowel handmatig als door de robot), hoeveel mutaties en bonnetjes er zijn verwerkt, het aantal BTW aangiftes én de eventuele kosten van SmartCollect, SmartDetect en OCR.

Rechtsboven kunt u sorteren per maand, jaar én per administratie.

INSTELLINGEN DASHBOARD

In de instellingen pagina van het dashboard kunt u per administratie de volgende gegevens instellen:

– Verwerking door accountant of klant (verwerkt u de documenten, of verwerkt uw klant zijn/haar eigen documenten).
– Verwerkdagen (hoeveel dagen zijn er nodig om de documenten van deze klant te verwerken)
– BTW aangifte (hier geeft u aan of de BTW aangifte wel of niet via Informer wordt gedaan, of dat de klant niet BTW plichtig is).
– Aangifte klant (deze optie vinkt u aan als de klant zelf BTW aangifte mag doen).
– BTW datum dashboard (de datum die u hier invult heeft zijn werking op het BTW aangifte veld op het Plan je Scan scherm. Aangiftes vóór deze datum worden niet ‘geteld’).

– Archiveer (door dit aan te vinken, zal deze administratie niet worden meegeteld op het dashboard).

 

Was this article helpful to you? Yes No