Officiële btw pilot van de Belastingdienst
Officiële btw pilot van de Belastingdienst2018-11-13T12:32:40+00:00

Doe mee met de btw pilot van de Belastingdienst!

De Belastingdienst wil in samenwerking met de Stichting Zeker-OnLine de btw aangifte eenvoudiger en sneller maken voor ondernemers. Met InformerOnline kun je daarom vanaf nu btw-aangifte doen en direct betalen met iDEAL.

Nieuwe BTW flow van de Belastingdienst

Stuur je verkoopfacturen, maak foto’s van al je bonnen en facturen en verwerk daarna de uitgaven in InformerOnline. Vervolgens stuur je de btw aangifte met de nieuwe btw flow met één klik naar de Belastingdienst en betaal je direct met iDeal. Zo makkelijk is het!

nieuwe btw aangifte

Slimmer online boekhouden

Bekijk hoe je een professionele en efficiënte boekhouding kunt inrichten met InformerOnline. En aan het eind van de periode stuur je de btw aangifte direct op de nieuwe manier naar de Belastingdienst!

zzp nederland

Eenvoudig in gebruik

Speciaal gemaakt voor ZZP’ers zonder boekhoudervaring. Eenvoudig in gebruik, maar wel de beleving van een professioneel boekhoudprogramma.

Keurmerk betrouwbaar boekhouden

Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk ‘Betrouwbaar Boekhouden’ ontvangen van onderzoeksbureau GBNED.

Keurmerk Zeker-OnLine voor veilig online boekhouden

Veilig in de cloud

Dankzij het keurmerk Zeker-OnLine, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, weet je dat de veiligheid en privacy van je data optimaal gewaarborgd is.

Doe mee met de pilot!

Met InformerOnline kun je nu al profiteren van de nieuwe btw aangifte van de Belastingdienst. Met InformerOnline Boekhouden ZZP en MKB kun je als ondernemer eenvoudig aangifte doen en direct betalen met iDEAL.

Kies je pakket hieronder en start direct.

Prijzen InformerOnline

FACTUREREN
GRATIS
Maak facturen aan en verstuur ze via het speciale factuurprogramma.
  • Onbeperkt factureren
ZZP BASIS
10 PER MAAND
Het standaard boekhoudprogramma voor zzp'ers
  • Onbeperkt factureren
  • Onbeperkt inkoopfacturen en bonnen
  • Maximaal 30 banktransacties
ZZP PLUS
17 PER MAAND
Het ideale pakket voor iedere zzp'er.
  • Onbeperkt factureren
  • Onbeperkt inkoopfacturen en bonnen
  • Onbeperkte banktransacties
  • Scan & Herken

*onder extra functies verstaan we: kostenplaatsen, vreemde valuta, in- en verkooporders, voorraadbeheer en verzamelfacturen.

Alle prijzen zijn exclusief btw en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Je kunt ook kiezen voor InformerOnline Boekhouden Gratis. Hiermee kun je elke maand gratis 3 verkoopfacturen, 3 inkoopfacturen en 10 bankmutaties verwerken. Ideaal als je administraties heel klein is. Na 30 dagen wordt een proefaccount van InformerOnline automatisch omgezet naar Boekhouden Gratis.

Als je meer informatie wilt hebben over de btw pilot van de Belastingdienst, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons. Stuur gewoon een chat via de website en wij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Na afloop van de pilot hopen we natuurlijk dat je verder gaat met je online boekhouding bij InformerOnline. Je maakt dan gebruik van een van onze boekhoudpakketten (Boekhouden ZZP (€17) of MKB (€39)).

De Stichting Zeker-OnLine geeft het keurmerk Zeker-OnLine uit aan veilig en betrouwbare cloud applicaties. In een uitgebreid en streng normenkader worden alle veiligheidsaspecten van een online dienst getest.

Het keurmerk Zeker-OnLine is ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst. InformerOnline is houder van het keurmerk Zeker-OnLine.

Meer informatie over het keurmerk Zeker-OnLine →

Ja, dit geldt voor de boekhoudapplicaties die door Zeker-OnLine zijn gecertificeerd. Deze boekhoudingen zijn geschikt om gegevens mee te bewaren waar de Belastingdienst om vraagt. Klik hier voor de uitleg op de site van de Belastingdienst en Zeker-OnLine. Een deel van het normenkader ziet toe op functionele maatregelen en heeft betrekking op het ondersteunen van een juiste en volledige administratie. Zeker-OnLine en de Belastingdienst overleggen over de verdere ontwikkeling van boekhoudapplicaties zodat de applicatie een gebruiker makkelijk maakt om een juiste aangifte te doen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE