Welkom bij de de btw pilot van de Belastingdienst
Welkom bij de de btw pilot van de Belastingdienst2018-07-23T15:57:00+00:00

Slimmer online boekhouden

Welkom bij de btw pilot van de Belastingdienst!

 • In samenwerking met Stichting Zeker-OnLine
 • Direct per e-mail je facturen versturen

 • Gebruik QR-codes en iDeal op je facturen voor meer betaalgemak

 • Zet inkoopfacturen direct online via e-mail of je smartphone

 • Laat je bankadministratie automatisch verwerken

 • Stuur de btw aangifte direct naar de Belastingdienst

 • Veiligheid en privacy gegarandeerd door keurmerk Zeker-OnLine

De Belastingdienst betaalt €25 voor jouw mening over Informer*.

*)Na het invullen van 4 korte enqûetes over de btw pilot.

InformerOnline Boekhouden

10per maand
 • Onbeperkt online Factureren
 • Onbeperkt online Boekhouden
 • Incl. BankRobot en BoekRobot
 • Direct btw aangifte doen!

Na het aanmelden ontvang je een berichtje waarin je de spelregels accepteert. Daarna ben je direct pilot deelnemer! Krijg je de chat niet? Neem dan contact met ons op…

Nieuwe BTW flow van de Belastingdienst

Stuur je verkoopfacturen, maak foto’s van al je bonnen en facturen en verwerk daarna de uitgaven in InformerOnline. Vervolgens stuur je de btw aangifte met de nieuwe btw flow met één klik naar de Belastingdienst en betaal je direct met iDeal. Zo makkelijk is het!

nieuwe btw aangifte

Slimmer online boekhouden

Bekijk hoe je een professionele en efficiënte boekhouding kunt inrichten met InformerOnline. En aan het eind van de periode stuur je de btw aangifte direct op de nieuwe manier naar de Belastingdienst!

zzp nederland

Eenvoudig in gebruik

Speciaal gemaakt voor ZZP’ers zonder boekhoudervaring. Eenvoudig in gebruik, maar wel de beleving van een professioneel boekhoudprogramma.

Keurmerk betrouwbaar boekhouden

Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk ‘Betrouwbaar Boekhouden’ ontvangen van onderzoeksbureau GBNED.

Keurmerk Zeker-OnLine voor veilig online boekhouden

Veilig in de cloud

Dankzij het keurmerk Zeker-OnLine, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, weet je dat de veiligheid en privacy van je data optimaal gewaarborgd is.

Realtime boekhouden

Als jij een aankoop met je zakelijke bunq rekening pint, krijg je van ons een berichtje. Je kunt dan gelijk een foto maken van je bon en je boekhouding realtime bijwerken. Kijk hiernaast hoe het werkt!

Als je meer informatie wilt hebben over de btw pilot van de Belastingdienst, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons. Stuur gewoon een chat via de website en wij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Na afloop van de pilot hopen we natuurlijk dat je verder gaat met je online boekhouding bij InformerOnline. Je maakt dan gebruik van een van onze boekhoudpakketten (Boekhouden Basis of Plus).

Zeker-OnLine is een stichting zonder winstoogmerk en heeft als doel het vaststellen van de betrouwbaarheid van een onlinedienst (clouddienst). De volgende teams zijn betrokken bij Zeker-OnLine:

Normcommissie, Deelnemersraad, Auditcommissie, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht.

Ja, dit geldt voor de boekhoudapplicaties die door Zeker-OnLine zijn gecertificeerd, deze boekhoudingen zijn geschikt om gegevens mee te bewaren waar de Belastingdienst om vraagt klik hier voor de uitleg op de site van de Belastingdienst en Zeker-OnLine. Een deel van het normenkader ziet toe op functionele maatregelen en heeft betrekking op het ondersteunen van een juiste en volledige administratie. Zeker-OnLine en de Belastingdienst overleggen over de verdere ontwikkeling van boekhoudapplicaties zodat de applicatie een gebruiker makkelijk maakt om een juiste aangifte te doen.