Lightspeed eCom en je online boekhouding

Gebruik jij Lightspeed eCom voor je webshop en wil je deze koppelen aan je boekhouding? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Lightspeed eCom!

Koppeling Lightspeed eCom en InformerOnline

Automatisch alle informatie vanuit je webshop in de boekhouding? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen Lightspeed eCom en InformerOnline. Zo hoef je nooit meer handmatig al die PDF’jes te downloaden uit je webshop en te uploaden in je boekhoudprogramma. Dat bespaart je veel kostbare tijd. Bovendien ziet jouw boekhouding er dan perfect uit!

Koppeling Lightspeed eCom en Informer
Updates om de 60 minuten!

Updates om de 60 minuten!

Als jouw Lightspeed eCom webshop is gekoppeld aan InformerOnline wordt je boekhouding elk uur geüpdatet! Er wordt automatisch een import gemaakt van alle nieuwe bestellingen en betalingen. Daarnaast worden ook andere zaken zoals de producten of relaties bijgewerkt zo nodig.

Uiteindelijk zorgen de Informer robots er voor dat de betalingen goed worden verwerkt. Zo wordt boekhouden wel heel eenvoudig!

Meer over Robotic Accounting →

Hoeveel kost de koppeling?

Informer rekent geen extra kosten voor de koppeling met Lightspeed eCom. Wel betaal je een jaarlijks bedrag aan ontwikkelaar webwinkelfacturen. Hoeveel je betaalt hangt af van het aantal facturen dat je verstuurt in een jaar. Voor maximaal 250 facturen betaal je €72. Tot 1000 facturen €120 en voor meer dan 1000 facturen €170 per jaar. De koppeling mag de eerste 30 dagen gratis getest worden.

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten Koppeling Lightspeed eCom

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Lightspeed eCom en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →