CCV Shop en je online boekhouding

Heb jij een webshop bij CCV Shop en wil jij graag automatisch alle informatie in de boekhouding? Dat is nu mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en CCV Shop!

Koppeling CCV Shop en InformerOnline

Wil jij automatisch al je webshop informatie in je boekhouding hebben? Dat kan nu! De koppeling tussen CCV Shop en InformerOnline zorgt ervoor dat bijvoorbeeld al je bestellingen en PDF’jes automatisch worden geïmporteerd. Zo bespaar je een hoop tijd  en is je boekhouding perfect op orde!

Koppeling InformerOnline en CCV Shop
Elk uur een update!

Elk uur een update!

Als jij je CCV Shop koppelt aan je InformerOnline administratie krijg je elk uur een update! Bestellingen en betalingen worden automatisch geïmporteerd. Ook zaken als relaties of producten worden bijgewerkt als dat nodig is.

De robots van Informer zorgen ervoor dat de betalingen goed verwerkt worden. Daardoor hoef je nog minder tijd te besteden aan je administratie!

Meer over Robotic Accounting →

Wat kost de koppeling?

Voor de koppeling tussen CCV Shop en Informer rekenen wij geen extra kosten. Aan ontwikkelaar webwinkelfacturen moet wel een jaarlijks bedrag betaald worden. Dat bedrag hangt af van het aantal facturen dat je verstuurt in een jaar. Zijn dat er maximaal 250 betaal je €72. Voor 1000 facturen is het €120 en voor meer dan 1000 facturen betaal je €170 per jaar. De eerste dagen kun je de koppeling gratis testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling CCV Shop

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij CCV Shop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →