De VerzamelRobot

Met de Informer VerzamelRobot kun je de facturen van vele leveranciers automatisch laten downloaden. Zo vergeet je nooit meer een factuur.

Geen klantportalen meer!

Een van de ergernissen voor ondernemers bij het bijwerken van de boekhouding is het downloaden van facturen uit klantportals. Deze facturen worden niet meer per e-mail verstuurd, maar zul je zelf moeten downloaden en uploaden naar de boekhouding.

Met de Informer VerzamelRobot log je eenmalig in en zie je de facturen voortaan automatisch in je boekhouding verschijnen.

Leveranciers VerzamelRobot
VerzamelRobot en BoekRobot

Gedownloade facturen automatisch boeken

Een tweede voordeel van de Informer VerzamelRobot is dat jouw facturen als UBL-factuur in de boekhouding verschijnen. Deze facturen kunnen door de Informer BoekRobot automatisch worden geboekt. Jouw facturen worden dus niet alleen automatisch gedownload, maar ook nog eens automatisch geboekt op de juiste categorie. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Meer over de BoekRobot →

De VerzamelRobot verzamelt facturen

Robotic Accounting bespaart tijd en geld!

Het wordt steeds makkelijker om je eigen boekhouding bij te houden! Zeker met het online boekhoudprogramma InformerOnline. Hier wordt jouw boekhouding automatisch bijgehouden. We noemen dit ook wel Robotic Accounting. Dit betekent makkelijk gezegd dat robots de moeilijke taken van je online boekhouding op zich nemen. De VerzamelRobot is hier een voorbeeld van!

Bekijk alle Functies

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →