//Online boekhouden voor verenigingen
Online boekhouden voor verenigingen 2017-03-14T14:25:22+00:00

Online boekhoudprogramma voor een vereniging

Eenvoudig online boekhouden voor de penningmeester

Eenvoudig online boekhouden voor de penningmeester

Het bestaan van een vereniging draait op vrijwilligers. Met ons online boekhoudprogramma maken wij het hen daarom graag zo gemakkelijk mogelijk. Met InformerOnline kan elke penningmeester eenvoudig online boekhouden.

Met de software beheer je niet alleen de ledenadministratie, maar houd je volledige controle over alle inkomsten en uitgaven van de vereniging. Ook wanneer de penningmeester geen ervaren boekhouder is, is dat met dit online boekhoudprogramma geen enkel probleem. Door de natuurlijke werkwijze van het boekhoudpakket, kan elke penningmeester ermee uit de voeten. In combinatie met gratis ondersteuning en handige, tijdbesparende functies biedt InformerOnline de complete administratieve oplossing voor elke vereniging.

Probeer het zelf 30 dagen gratis!

Ledenadministratie veilig online

Het grote voordeel van online boekhouden, is dat het bestuur van de vereniging vanaf elke locatie toegang heeft tot de ledenadministratie. Bovendien bestaan er geen zorgen meer over het maken van een back-up. De boekhouding draait op onze servers en de back-up daarvan nemen wij volledig voor onze rekening.

Daarnaast zijn wij houder van het Keurmerk Zeker OnLine. Zie Zeker-Online.nl voor meer informatie. Hiermee kunnen we de veiligheid van ons online boekhoudprogramma ‘tastbaar’ maken en garanderen dat wij aan de strengste veiligheidseisen voldoen. De ledenadministratie van jouw vereniging staat bij ons dan ook veilig in de cloud.

Voldoe aan alle eisen

Met InformerOnline voldoe je aan de 12 factuureisen van de Belastingdienst en ben je UBL Ready.

Alles over de eisen van de Belastingdienst

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken