Uitgaven verwerken

Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel al je uitgaven verwerken. Plaats al je bonnen en inkoopfacturen direct online in je administratie en zet onze boekrobots aan het werk. Op die manier bespaar jij als ondernemer veel tijd!

Raak nooit meer iets kwijt!

Je kent het wel. De btw aangifte komt eraan en je moet op zoek naar al je inkoopdocumenten. Loop nooit meer btw teruggaaf mis door ontbrekende bonnen of inkoopfacturen. Je zet al je financiële documenten direct online in ons boekhoudprogramma. Je stuurt een e-mail met een factuur door naar het unieke e-mailadres van je boekhouding. En van papieren bonnetjes of facturen maak je direct een foto met je smartphone. Zo heb je alles in no-time online staan!

  • facturen doormailen naar de boekhouding

  • maak foto’s van documenten met de app

  • facturen scannen en uploaden

Uitgaven verwerken
InformerOnline app iOs
InformerOnline app Google Play
Btw inkoopfacturen

Al je uitgaven direct herkend

Met InformerOnline kun je standaard gebruikmaken van Scan&Herken. Hierbij wordt informatie van je bonnen en facturen direct herkend en ingevuld. Op die manier kun je veel tijd besparen met het verwerken van je uitgaven. 

Meer over Scan&Herken →

Tijd besparen met boekrobots

Met de boekrobots van InformerOnline kun je als ondernemer veel tijd besparen. Zo is er een robot om facturen automatisch op te halen bij leveranciers. Er is een robot om factuurinformatie automatisch te herkennen, zodat je niets meer hoeft over te typen. En er is een robot die UBL-facturen helemaal zelf voor je kan boeken. Natuurlijk kun je met speciale controlelijsten altijd zien wat de BoekRobot voor jou heeft gedaan. Zo is het verwerken van uitgaven een fluitje van een cent. 🙂

Meer over Robotic Accounting →

Inkoopfacturen automatisch boeken
UBL Facturen

De Kracht van UBL

Een UBL-factuur is een factuur waarbij naast de PDF ook een .xml bestandje wordt meegestuurd. Dit bestandje bevat alle factuurinformatie en kan worden ingelezen door moderne boekhoudsoftware als InformerOnline. De HerkenRobot zet alle facturen zonder.xml om in een UBL factuur.

Meer over UBL →

Factureren met PEPPOL

Gratis registratie bij PEPPOL

Bij InformerOnline kun je je gratis registreren op het PEPPOL-netwerk. Met PEPPOL kunnen andere aangesloten bedrijven facturen rechtstreeks naar jouw boekhouding sturen. Door de verplichte verificatie en het beveiligde netwerk gaat factureren sneller en veiliger dan via e-mail.

Meer over PEPPOL →

Eenvoudig een kostencategorie koppelen

De tijd van ingewikkelde boekhoudtermen is voorbij. Om inzicht te houden in je online boekhouding koppel je jouw inkoopfacturen en bonnen aan een kostencategorie. Deze categorieën zitten standaard in InformerOnline. En wil je zelf een kostencategorie toevoegen of aanpassen? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Vervolgens zorgt InformerOnline ervoor dat alle bedragen op de juiste plaats komen.

templates online factureren
OCR vs. UBL

Btw aangifte direct geüpdatet

Als je een inkoopfactuur verwerkt met InformerOnline wordt de btw-aangifte direct bijgewerkt. Op die manier weet je altijd of je btw moet betalen of misschien wel iets terugkrijgt van de Belastingdienst. 

 

 

Gratis Testen!
Alle Functies
Bekijk alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →