Eenvoudig uitgaven verwerken met InformerOnline

Met InformerOnline kun je eenvoudig en snel al je uitgaven verwerken. Plaats al je bonnen en inkoopfacturen direct online in je administratie en zet onze slimme boekrobots aan het werk. Op die manier bespaar jij als ondernemer veel tijd!

  • Uploaden via een foto op je smartphone.

  • Meteen OCR herkend door slimme robots.

  • Eenvoudig koppelen met categorie naar keuze.

Gratis Testen!
Alle functies
keurmerk betrouwbaar boekhouden
Ontwikkelpartner van de Belastingdienst
Reviews van InformerOnline

Raak nooit meer iets kwijt!

Je kent het wel. De btw aangifte komt eraan en je moet op zoek naar al je inkoopfacturen en bonnetjes. Loop nooit meer btw teruggaaf mis door ontbrekende financiële documenten. Uitgaven verwerken doe je direct online in ons boekhoudprogramma. Stuur een e-mail met een factuur door naar het unieke e-mailadres van je boekhouding. En papieren bonnetjes of facturen? Hiervan maak je direct een foto met je smartphone. Zo heb je alles in no-time online staan en raak je dus niets meer kwijt!

  • facturen doormailen naar de boekhouding

  • maak foto’s van documenten met de app

  • facturen scannen en uploaden

Uitgaven verwerken
Btw inkoopfacturen

Uitgaven verwerken en direct laten herkennen

Met InformerOnline kun je standaard gebruikmaken van Scan&Herken. Hierbij herkent het programma informatie van je bonnen en facturen direct. Vervolgens wordt de info ook automatisch ingevuld. Op die manier kun je veel tijd besparen met uitgaven verwerken!

Meer over Scan&Herken →

Robots besparen tijd tijdens uitgaven verwerken

Met de boekrobots van InformerOnline kun je als ondernemer veel tijd besparen. Zo is er een robot om facturen automatisch op te halen bij leveranciers. Er is een robot om factuurinformatie vervolgens automatisch te herkennen zodat je niets meer hoeft over te typen. En tenslotte is er een robot die UBL-facturen helemaal zelf voor je kan boeken. Natuurlijk kun je met speciale controlelijsten altijd zien wat de BoekRobot voor jou heeft gedaan. Hiermee is uitgaven verwerken een fluitje van een cent. :-)

Meer over Robotic Accounting →

Inkoopfacturen automatisch boeken
UBL Facturen

De Kracht van UBL

Een UBL-factuur is een factuur waarbij naast de PDF ook een .xml bestandje wordt meegestuurd. Dit bestandje bevat alle factuurinformatie en kan worden ingelezen door moderne boekhoudsoftware als InformerOnline. De HerkenRobot zet alle facturen zonder.xml om in een UBL factuur.

Meer over UBL →

Factureren met PEPPOL

Gratis registratie bij PEPPOL

Bij InformerOnline kun je je gratis registreren op het PEPPOL-netwerk. Met PEPPOL kunnen andere aangesloten bedrijven facturen rechtstreeks naar jouw boekhouding sturen. Door de verplichte verificatie en het beveiligde netwerk gaat factureren sneller en veiliger dan via e-mail.

Meer over PEPPOL →

Uitgaven verwerken en aan kostencategorie koppelen

De tijd van ingewikkelde boekhoudtermen is voorbij. Om inzicht te houden in je online boekhouding koppel je jouw inkoopfacturen en bonnen aan een kostencategorie. Deze categorieën zitten standaard in InformerOnline. Maar wil je zelf een kostencategorie toevoegen of aanpassen? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Vervolgens zorgt InformerOnline ervoor dat alle bedragen op de juiste plaats komen.

templates online factureren
OCR vs. UBL

Btw aangifte direct geüpdatet

Als je een inkoopfactuur verwerkt met InformerOnline wordt de btw-aangifte direct bijgewerkt. Op die manier weet je altijd of je btw moet betalen of misschien wel iets terugkrijgt van de Belastingdienst.

Gratis Testen!
Alle functies
Bekijk alle Functies

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →