Teamleader in je online boekhoudprogramma

Koppel Teamleader aan je Informer administratie en krijg een realtime CRM, sales, facturatie en projectmanagement overzicht!

Teamleader info in je administratie

De koppeling tussen InformerOnline en Teamleader zorgt ervoor dat alle informatie uit je Teamleader account in je administratie wordt geïntegreerd. Je contacten worden automatisch relaties in Informer. Daarnaast koppel je btw tarieven aan grootboekrekeningen. Bovendien worden al je facturen in Teamleader ook allemaal automatisch in Informer geboekt. Zo is boekhouden wel heel makkelijk!

Gratis Testen!
Alle functies
Informer en Teamleader
Al je Teamleader contacten realtime in je administratie

Realtime bijgewerkt

Als je jouw Teamleader account koppelt aan InformerOnline worden je gegevens elk kwartier automatisch bijgewerkt. Dit noemen we ook wel realtime. Één van de vele voordelen van online boekhouden. Op die manier heb jij altijd actuele overzichten van bijvoorbeeld je gesynchroniseerde klanten en automatisch afgeletterde facturen!

Meer over de voordelen van online boekhouden →

Hoeveel kost de koppeling?

Voor de koppeling tussen InformerOnline en Teamleader rekent Informer zelf geen kosten. Omdat de koppeling wordt gemaakt door ontwikkelaar Combidesk wordt er door Combidesk een bedrag van €15 per maand in rekening gebracht. Daarnaast betaal je natuurlijk de maandelijkse kosten van jouw product bij Teamleader.

Ontdek hier hoe je de koppeling tussen Informer en Teamleader maakt →

Kosten Koppeling Teamleader

#IkDoeZelfDeBoekhouding met Teamleader en Informer

Benieuwd naar de koppeling tussen Informer en Teamleader? Bekijk in de video het ondernemersverhaal van Eric van Peeters Duurzaam, die de koppeling gebruikt!

Lees hier meer over Eric →

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een Teamleader account en wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden? Kies dan voor InformerOnline! In het filmpje zie je hoe je de btw-aangifte verstuurt en betaalt met iDEAL en hoe je facturen verwerkt. Met InformerOnline is dit allemaal heel eenvoudig!

Start gratis!

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →