Black Friday bij InformerOnline
Black Friday bij InformerOnline2018-06-13T14:20:29+00:00

50% korting in het boekjaar 2018

Black Friday bij InformerOnline

Activeer jouw online boekhouding bij InformerOnline op Black Friday en krijg het hele boekjaar 2018 50% korting!

Start jouw proefperiode InformerOnline en activeer je account op Black Friday (24 november 2017).

De Black Friday actie geldt niet voor al geactiveerde accounts, accountants en de btw pilot van de Belastingdienst.

Boekhouden Premium

Sneller online boekhouden met InformerOnline. Start direct 30 dagen gratis en vrijblijvend!

Bedrijfs locatie:

Maak je gratis administratie aan »
Een ogenblik geduld a.u.b...

Je gaat akkoord met onze voorwaarden als je op de bovenstaande knop klikt.

Slimmer online boekhouden

Bekijk hoe je een professionele en efficiënte boekhouding kunt inrichten met InformerOnline. En aan het eind van de periode stuur je de btw aangifte direct  naar de Belastingdienst!

2017 MKB approved boekhoudprogramma

Eenvoudig in gebruik

Speciaal gemaakt voor ZZP’ers en MKB’ers zonder boekhoudervaring. Eenvoudig in gebruik, maar wel de beleving van een professioneel boekhoudprogramma.

Keurmerk betrouwbaar boekhouden

Betrouwbaar Boekhouden

InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk ‘Betrouwbaar Boekhouden’ ontvangen van onderzoeksbureau GBNED.

Keurmerk Zeker-OnLine voor veilig online boekhouden

Veilig in de cloud

Dankzij het keurmerk Zeker-OnLine, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, weet je dat de veiligheid en privacy van je data optimaal gewaarborgd is.

Realtime boekhouden

Als jij een aankoop met je zakelijke bunq rekening pint, krijg je van ons een berichtje. Je kunt dan gelijk een foto maken van je bon en je boekhouding realtime bijwerken. Kijk hiernaast hoe het werkt!

Als jij jouw account bij InformerOnline activeert op Black Friday (24 november 2017) krijg je het hele boekjaar 2018 50% korting op je vaste abonnementsprijs. Het facturatiepakket kost je dan €2,50 (i.p.v. €5), Boekhouden Basis kost je €5 (i.p.v. €10), Boekhouden Plus kost je €7,50 (i.p.v. €15) en Boekhouden Premium kost je €10 (i.p.v. €20). Alle prijzen zijn per maand en exclusief BTW én kosten voor extra gebruikers, robots en extra modules.

De Black Friday actie geldt alleen voor geactiveerde accounts óp vrijdag 24 november 2017. Accounts die op een andere datum zijn geactiveerd kunnen helaas niet meedoen met deze actie. Onder een geactiveerd account wordt een account verstaan dat tijdens een geldige proefperiode een van de InformerOnline (Factureren, Basis, Plus of Premium) pakketten activeert. Voor vragen hierover kun je een chat starten met de helpdesk.

Black Friday wordt gezien als de start van de periode voor de kerstinkopen. Het is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving en word gekenmerkt door spectaculaire aanbiedingen.  De laatste jaren kent Black Friday een flinke opmars in Europa. Ook in Nederland besteden steeds meer bedrijven aandacht aan Black Friday.

InformerOnline doet dit jaar ook mee met Black Friday en stelt ZZP’ers en andere ondernemers in staat om extra voordelig een online boekhouding op te zetten in het nieuwe boekjaar 2018.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE