Periodieke facturen

Heb jij facturen die je iedere week, maand of ieder jaar verstuurd? Dan kun je deze periodieke facturen met InformerOnline automatisch aanmaken en versturen. Zo bespaar jij veel tijd en krijgen jouw klanten op tijd een factuur.

Gratis Testen!
Alle Functies

Automatisch aanmaken en versturen

Met InformerOnline stuur je snel en eenvoudig ook al je periodieke facturen naar je klanten. Je kunt er voor kiezen om de periodieke factuur alleen aan te maken of ook echt automatisch te laten versturen.  En wil jij een datumnotatie in je factuur? Ook dat is geen probleem. Zo worden al je facturen automatisch met de nieuwe datumnotatie voor je aangemaakt!

Natuurlijk kunnen jouw klanten hun factuur ook direct met iDEAL betalen. Je koppelt jouw boekhouding dan gewoon aan een betaalprovider. Vervolgens krijg jij netjes een berichtje als de klant jouw periodieke factuur betaald heeft. Het aanmaken van een incassobestand voor de bank is natuurlijk ook mogelijk!

Direct betalen met iDEAL
Periodieke factuur
Periodieke instellingen

Periodieke instellingen

Bij het maken van een nieuwe periodieke factuur opent automatisch het tabje “Periodieke instellingen”. Hier kun je alle instellingen van de periodieke factuur goed zetten. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wanneer en hoe vaak de periodieke factuur verstuurd moet worden.

Uiteraard worden ook jouw periodieke facturen standaard in UBL-formaat verstuurd. Met UBL kunnen jouw facturen door de ontvangende partij een stuk sneller verwerkt worden.

Standaard UBL Factuur
Periodieke facturen

Periodieke factuur met InformerOnline

Met InformerOnline stuur je eenvoudig een periodieke factuur naar je klanten. Kies de juiste instellingen en verstuur direct via e-mail of PEPPOL. En als je klanten hun factuur niet betalen? Dan stuur je in een paar klikken een nette herinnering of aanmaning.

Gratis Testen!
Bekijk alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →