Offertes maken met InformerOnline
Offertes maken met InformerOnline2018-06-13T13:49:20+00:00

Eenvoudig en online professionele offertes maken

Offertes maken is een zorgvuldige klus waar je graag even goed voor gaat zitten. De offerte is immers het visitekaartje van jouw bedrijf; daar neem je de tijd voor. Een heldere, overzichtelijke offerte zegt iets over de professionaliteit van een bedrijf. Tegelijk wil je ook geen uren bezig zijn met het opstellen van een offerte.

Probeer 30 dagen gratis!

Best of both worlds

Dankzij InformerOnline heb je the best of both worlds: een professionele uitstraling tegen minimale inspanningen. Alle benodigde gegevens – zoals klantnaam, adres, datum, offertenummer en je eigen BTW- en KvK-nummer – staan duidelijk en foutloos op de offerte vermeld. Wil je vaker een online offerte maken voor dezelfde klant? Dan wordt het nog eenvoudiger: je selecteert simpelweg de klantnaam; de basisgegevens worden vervolgens automatisch voor je ingevuld.

online offertes sturen

Een factuur maken van een offerte

Omdat wij van gebruiksvriendelijk en snelheid houden zou het onzin zijn als je een nieuwe factuur moet maken wanneer een offerte geaccepteerd is en gefactureerd kan worden. Daarom kun je met InformerOnline met één druk op de knop een factuur maken van je offerte. Dit kan zelfs van meerdere offertes tegelijkertijd!

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE