MKB Proof Award

InformerOnline krijgt voor het zevende (!) jaar op rij een MKB Proof Award! Met deze prestatie wordt bewezen dat InformerOnline een betrouwbare, goede en veilige investering voor het midden- en kleinbedrijf is.

Informer ontvangt zeven jaar op rij een MKB Proof Award

Over MKB Proof:

MKB Proof geeft niet alleen aan welke hardware en (online) software specifiek geschikt is voor het midden en kleinbedrijf (betaalbaar, eenvoudig beheersbaar en simpelweg ‘functioneel’). Het geeft ook aan hoe de producten en diensten optimaal benut kunnen worden in de praktijk. Ook worden experts en leveranciers aan het woord gelaten over de producten en diensten die ze gebruiken/ leveren. De onderwerpen zijn de pijlers onder het moderne mkb-kantoor. Bovendien hebben de lezers van WINMAG Pro (ict-kenniswerkers in het MKB) en Baaz (directeuren en managers in het MKB) in verschillende lezersonderzoeken aangegeven dat ze juist in deze producten en diensten willen investeren de komende maanden.

MKB Proof Award
Ieder jaar gaan de redacties van magazines WINMAG Pro en Baaz Magazine op zoek naar oplossingen die ondernemers in het MKB helpen bij hun bedrijfsactiviteiten. De winnaars verschijnen in een speciale MKB Proof editie.

Lees hier de review van 2021 over InformerOnline MKB approved