Payt Incassoplatform en je online boekhouding
Payt Incassoplatform en je online boekhouding2018-04-04T09:03:24+00:00

Payt Incasso en je online boekhouding

Koppel Payt met InformerOnline en krijg beter grip op je debiteuren.

Start gratis!
Payt Incasso

Snel en Efficiënt Debiteurenbeheer

Heb je klanten die jouw verkoopfactuur maar niet betalen? Soms kan het nodig zijn om naast herinneringen en aanmaningen zelfs een incassoprocedure te moeten starten. Stuur je dossier vanuit InformerOnline direct door naar Payt Incassobureau.

realtime bankieren met bunq en informer
SnellerBetaald dashboard

Doorsturen met één klik

Openstaande verkoopfacturen komen na het verstrijken van de uiterste betaaldatum in de debiteurentool Informer SnellerBetaald terecht. Na het sturen van een herinnering of aanmaning schuiven de debiteuren door naar de volgende fase. In de laatste fase heb je als ondernemer de mogelijkheid om het dossier direct door te sturen naar incassobureau Payt. Zij gaan dan aan de slag om jouw debiteur zijn of haar verkoopfactuur te laten betalen.

Payt

Wat zijn de kosten van Payt Incasso?

Aan een incassotraject met Payt zijn kosten verbonden. Uitgebreide prijsinformatie van de dienstverlening kun je vinden op de website van Payt. In principe komen de incassokosten van minimaal €40 bovenop de factuur van de klant. Vervolgens gaat een deel van de incassokosten naar Payt en het andere deel naar jou als ondernemer. Jij maakt immers ook extra kosten door de uitgestelde betaling…

Hoe kan ik InformerOnline en incassobureau Payt koppelen?

Om de koppeling te kunnen maken heb je een actief account bij zowel InformerOnline als Payt nodig. Vervolgens ga je in InformerOnline naar de Appstore en klik je op de app van Payt. Na het invullen van wat velden kun je bij Informer SnellerBetaald je dossiers doorsturen naar de incassofases. Dossiers die je door wilt sturen naar het incassobureau komen op deze manier direct bij Payt terecht.

Ben je ondernemer en heb je nog geen account bij InformerOnline? Start dan nu gratis!

Start gratis!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE