De HerkenRobot

Met de Informer HerkenRobot laat je al je bonnen en facturen automatisch herkennen en omzetten naar UBL. Vervolgens boekt de BoekRobot al deze facturen automatisch in. Zo bespaar je als ondernemer zeeën van tijd én kosten. De eerste 10 facturen die de HerkenRobot herkent zijn namelijk gratis!

Nooit meer factuurinformatie overtypen

Op het moment dat een factuur of bon in de boekhouding komt wordt deze doorgestuurd naar een van onze partners. Deze partner is gespecialiseerd in het herkennen van factuurinformatie en stuurt de factuur altijd 100% herkend en in UBL-formaat terug. Op die manier hoef je nooit meer eindeloos op facturen te zoeken naar alle informatie.

Meer over Uitgaven Verwerken →

HerkenRobot van InformerOnline
UBL-formaat door HerkenRobot

Herkende facturen automatisch inboeken

De HerkenRobot herkent alle informatie op de facturen en bonnen. Bovendien worden de facturen direct omgezet in UBL format. Door deze omzetting naar UBL kunnen de facturen vervolgens automatisch geboekt worden door de BoekRobot. De BoekRobot heeft namelijk precies onthouden waar jij de facturen de vorige keer op hebt geboekt.

Meer over de BoekRobot →

De Herkenrobot in InformerOnline

Robotic Accounting bespaart tijd en kosten!

De boekhouding doen wordt steeds makkelijker! Ook InformerOnline vindt dit erg belangrijk en zorgt er dan ook voor dat jouw boekhouding automatisch wordt gedaan. Dit noemen we tegenwoordig ook wel Robotic Accounting. Jouw boekhouding wordt als het ware dus door robot gedaan. Deze robots doen dingen voor je die normaal lastig zijn om zelf te doen. Bijvoorbeeld de HerkenRobot dus.

Bekijk alle Functies

Liever een gratis optie?

Wil je liever een gratis optie gebruiken? Dat kan in InformerOnline! Je kunt namelijk altijd gratis gebruik maken van de Scan&Herken functie. Scan&Herken herkent al jouw geüploade foto’s en pdf’s van inkoopfacturen of bonnetjes automatisch!

Meer over Scan&Herken →

Liever geen HerkenRobot?

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →