CashflowCheck

Met de Informer CashFlowCheck™ maken wij jouw cashflow inzichtelijk. Aan de hand van een overzichtelijk dashboard zie je precies hoeveel cash er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Met de Informer CashFlowCheck heb je een strategisch hulpmiddel tot je beschikking om jouw cashflow meetbaar te maken én te verbeteren.

Voorkom een onnodig faillissement

Eigenlijk zou iedere ondernemer het volgende moeten weten. Je gaat niet failliet van een negatieve winst, maar wel van een negatieve cashflow. Dit lijkt een gekke zin, maar hij klopt wel. Als je verlies maakt hoeft dit niet direct tot problemen te leiden. Maar als je te lang geen geld hebt om je rekeningen te betalen, heb je wel een probleem. Zorg er dus altijd voor dat je zicht houdt op je cashflow!

Gelukkig houdt InformerOnline precies bij hoeveel geld er jouw bedrijf in en uit gaat…

CashFlowCheck
Cashflow overzicht

Overzicht van uitgaven en inkomsten

InformerOnline geeft niet alleen een totaaloverzicht, maar ook een overzicht per maand. Op die manier weet je voor een bepaalde maand precies wat er gebeurt. Je krijgt een overzicht van alle categorieën die gebruikt zijn die maand. Zo zie je in één oogopslag welke uitgaven en inkomsten je hebt gehad die maand.

Debiteurenbeheer

Samen met Debiteurenbeheer

Klanten die jouw verkoopfactuur niet betalen kunnen een negatieve invloed hebben op jouw cashflow. Daarom is het belangrijk dat je jouw debiteuren scherp in de gaten houdt. Met SnellerBetaald van InformerOnline kun je snel en eenvoudig actie ondernemen bij het uitblijven van een betaling. Als je de systemen samen gebruikt kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Gratis Testen!
Bekijk alle Functies

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →