Sisow in je online boekhoudprogramma

Koppel Sisow aan InformerOnline zodat klanten op hun eigen manier kunnen betalen!

Alle betalingsmogelijkheden van Sisow

De koppeling van InformerOnline en Sisow maakt het doen van betalingen erg simpel. Jouw klanten kunnen via alle methoden van Sisow betalen. Bijvoorbeeld iDEAL. Op die manier kun je je klanten tevreden houden. De betalingen worden verwerkt door het programma dus jij hoeft je daar niet meer druk over te maken!

Koppeling InformerOnline en Sisow
Sisow betalingen automatisch verwerkt

Automatische verwerking van betalingen

Omdat InformerOnline en Sisow een directe koppeling hebben, worden alle facturen automatisch verwerkt door het systeem. Op het moment dat je klant de factuur betaalt, verwerkt de Informer BankRobot de betaling op de juiste manier. Zo ziet je administratie er gelijk goed uit!

Meer over de Informer BankRobot →

Sisow koppelen in InformerOnline

De Sisow koppeling kun je activeren via de instellingen in de App Store. Hiervoor moet je wel even een Sisow account maken. Je betaalt daarvoor geen abonnementskosten, maar alleen vaste kosten per betaling. Dit vaste bedrag fluctueert wel, op de website van Sisow kun je checken hoe hoog het nu is. Zo kun je onbeperkt gebruik blijven maken van Sisow betalingen!

Meer over Sisow instellen →

Sisow account aanmaken

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Profiteren van de voordelen van online boekhouden én je klanten eenvoudig laten betalen? Gebruik dan InformerOnline. In het filmpje kun je zien hoe makkelijk je facturen te verwerken en je btw aangifte te versturen naar de Belastingdienst. InformerOnline maakt dit allemaal heel makkelijk!

Start gratis!

Wel of niet een betaalprovider gebruiken?

Een betaalprovider als Sisow gebruiken is erg fijn voor klanten. Zij kunnen namelijk erg gemakkelijk je factuur online betalen. Daarnaast helpt het jou je administratie te automatiseren. Als jij gebruik maakt van een betaalprovider kun je er ook voor kiezen een QR-code toe te voegen aan jouw facturen zodat jouw klanten op deze manier facturen kunnen betalen. Met een betaalprovider bespaar je dus tijd en moeite voor zowel jezelf als voor je klanten!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →