Mollie in je online boekhoudprogramma

Koppel Mollie aan je boekhouding van InformerOnline en laat je klanten eenvoudiger en sneller betalen!

Alle Mollie betalingsmethoden

Met de koppeling tussen Mollie en InformerOnline kun je je klanten via alle verschillende betalingsmethoden van Mollie laten betalen. Via iDEAL, creditcard of op een andere manier. Betalingen met Mollie worden direct verwerkt in de administratie. Op deze manier hoef je hier niet meer naar om te kijken, superhandig!

Koppeling InformerOnline en Mollie

Betalingen makkelijk verwerken

Dankzij de koppeling van Mollie en InformerOnline kunnen klanten jouw facturen snel en eenvoudig betalen. Nadat de klant de factuur heeft betaald, wordt de betaling verwerkt in het systeem. Dit doet onze Informer BankRobot helemaal zelf!

Meer over de Informer BankRobot →

Mollie betaling verwerkt

Mollie koppelen in InformerOnline

Je kunt Mollie in InformerOnline via de instellingen activeren in de App Store. Dan dien je eerst wel een account bij deze betaalprovider aan te maken, hoewel je niet vast zit aan abonnementskosten. Je betaalt voor Mollie een vast bedrag per transactie. Of je nou een betaling van €10 of €10.000 verwerkt. Deze kosten fluctueren wel. Op de website van Mollie kun je checken hoeveel de kosten zijn. InformerOnline rekent hier geen extra kosten voor. Op die manier kun je altijd gebruik blijven maken van alle betalingsmethoden van Mollie zoals iDEAL.

Meer over Mollie instellen →

Mollie Activeren

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden en je klanten eenvoudig laten betalen. Dan is de InformerOnline de juiste keuze voor jou. Bekijk in het filmpje hoe simpel het is om facturen te laten verwerken en en je btw aangifte te verzorgen. Dit is allemaal een eitje met InformerOnline!

Start gratis!

Een betaalprovider of niet?

Een betaalprovider als Mollie gebruiken is met name makkelijk voor je klanten. Zij kunnen namelijk in één klik je factuur online betalen. Ook helpt het jou je administratie te automatiseren. Maar wat nou als je geen provider hebt of wilt? Dan hoeft dit geen probleem te zijn met InformerOnline. Je kunt namelijk ook altijd QR-codes toevoegen aan jouw facturen waardoor het voor je klant nog steeds gemakkelijk is. Hoewel je dan zelf steeds deze QR-code moet toevoegen.

Met een betaalprovider bespaar je dus vooral jezelf tijd en moeite!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →