Banktransacties op de Informer BankTimeLine

Met de Informer BankTimeLine staan al je banktransacties in een overzichtelijke tijdlijn. Op die manier heb jij als ondernemer beter inzicht. Bovendien kun je zo al je bankmutaties snel en eenvoudig verwerken. Natuurlijk heeft de BankRobot het meeste werk al voor je gedaan…

Gratis Testen!
Alle functies

Overzichtelijke tijdlijn met bankmutaties

Zodra je bankmutaties online staan zetten wij ze allemaal netjes op een tijdlijn. Aan de linkerkant zie je al je afschrijvingen en aan de rechterkant alle bijschrijvingen. Op die manier zie je in één oogopslag welke transacties er op je bankrekening staan. Bovendien zie je door de handige kleurtjes ook direct wat dat status van een transacties is. Heb je de transactie al verwerkt, moet hij nog verwerkt worden of is hij automatisch geboekt door de BankRobot?

Banktransacties BankTimeLine
BankRobot Bankmutaties

BankRobot bespaart je veel tijd!

De BankRobot van InformerOnline zal jou als ondernemer erg veel tijd besparen. Zodra jouw banktransacties in de boekhouding staan zal de robot direct aan de slag gaan. Zo worden banktransacties die op basis van factuurnummer en bedrag gematcht kunnen worden automatisch geboekt. Daarnaast kun je zelf regels opstellen die de robot voortaan voor jou zal uitvoeren.

Meer over de Informer BankRobot →

Bankkoppeling

Automatische bankkoppeling

Om je banktransacties automatisch in je BankTimeLine te krijgen maak je gebruik van een bankkoppeling. Je koppelt je bankrekening aan InformerOnline en iedere nacht worden je bankmutaties automatisch in je online boekhouding gezet.

Gratis Testen!
Bekijk alle Functies
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →