De BankRobot

Nadat je facturen door de BoekRobot zijn geboekt, kun je automatisch je bankmutaties laten boeken door de Informer BankRobot!

Automatisch je bankadministratie bijhouden

De Informer BankRobot™ werkt op twee manieren automatisch je bankadministratie bij. Allereerst wordt bij alle in- en verkoopfacturen gekeken of er een match kan worden gevonden met een af- of bijschrijving.

Daarnaast kun je zelf regels opstellen die de robot voortaan zelf zal uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat overboekingen naar je privé-rekening automatisch als privé-opnames worden geboekt.

BankRobot verwerkt betalingen
Verwerkte transacties van de BankRobot naar de balans

Verwerkte betalingen weggewerkt in overzichten

Nadat de BankRobot de betalingen van de herkende en ingeboekte facturen heeft verwerkt, worden de ‘Af’ en ‘Bij’ bedragen verwerkt in de overzichten. Zoals je misschien wel weet boek je deze bedragen op bijvoorbeeld de balans of de winst-en verliesrekening onder de liquide middelen. Deze kun je vervolgens gebruiken om je administratie netjes bij te houden en te laten zien aan de Belastingdienst via de rapportagesoftware.

Meer over de Rapportagesoftware →

Koppel je bank aan Informer

De BankRobot verwerkt alle transacties van de bank die jij aan je administratie koppelt. InformerOnline biedt een aantal automatische bankkoppelingen aan waardoor jouw bankzaken nóg sneller worden verwerkt! Of je ook andere banken aan Informer kunt koppelen? In principe wel!

Bekijk de bankkoppelingen en de voordelen →

Koppel je bank aan Informer
BankRobot verwerkt de betalingen

Robotic Accounting om tijd en kosten te besparen!

Je online boekhouding bijhouden wordt steeds simpeler! In het online boekhoudprogramma InformerOnline, wordt jouw boekhouding helemaal automatisch op orde gehouden. De term die we hier hedendaags voor gebruiken is Robotic Accounting. Wat betekent dat robots binnen het programma de moeilijke taken op zich nemen. De BankRobot is één van die robots.

Bekijk alle Functies

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →