Visa en je online boekhouding

Gebruik jij een zakelijke creditcard van Visa? Verwerk dan meteen al je transacties in je online administratie. Eenvoudig met InformerOnline!

Visa transacties in de administratie

Beheer jij je online administratie met InformerOnline? Dan is het ontzettend gemakkelijk om je betalingen te verwerken. Eerst download je je mutaties van je Visa uitgaven. Vervolgens zet je ze online en worden ze meteen verwerkt door InformerOnline. Zo houd je als ondernemer veel tijd over en is je administratie altijd in orde.

Visa en InformerOnline

Visa betalingen op volgorde

Iedere transactie die jij maakt met je Visa creditcard wordt automatisch in InformerOnline verwerkt. Deze kun je vervolgens terugvinden op de Informer BankTimeline. Een tijdlijn met waarop iedere betaling op volgorde is terug te vinden.

Meer over de BankTimeLine →

Tijdlijn met visa betalingen

Betalingen gelijk netjes verwerkt

Dankzij de Informer BankRobot worden al jouw Visa transacties ook meteen gematcht aan een in- of verkoopfactuur. En dat allemaal automatisch. Je kunt de BankRobot daarnaast ook nieuwe taken aanleren. Op deze manier wordt boekhouden weer een stukje simpeler en leuker en bespaar jij meer tijd!

Meer over de Informer BankRobot →

Bankrobot verwerkt Visa betalingen

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden als Visa creditcard houder? Bekijk dan nu hoe eenvoudig het is als je zelf je online facturen inboekt, bonnetjes en facturen upload en je Visa transacties automatisch laat verwerken door de BankRobot. Met InformerOnline worden dit soort klusjes zo simpel dat het bijna leuk is. Zelfs het versturen en met iDEAL betalen van de btw-aangifte is binnen 2 minuutjes gebeurd.

Start gratis!

Waarom een zakelijke creditcard-rekening?

Ondernemers betalen facturen die ze ontvangen. Klanten van ondernemers betalen de facturen die hen worden toegestuurd. Dat is allemaal deel van de boekhouding. Alleen horen privé-aankopen daar niet bij. Vandaar dat het handig is om een zakelijke rekening te openen. Op die manier onderscheid je je privé-transacties van je zakelijke transacties. Ook is het professioneler als je naast een privé-rekening een zakelijke rekening hebt. Bekijk nog meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden voor mijn mutaties?

Bij zowat iedere bank kun je bij het downloaden van je bankmutaties  kiezen tussen twee verschillende formaten van mutaties. .MT940 en .CAMT053. In dit geval is het beter om het .CAMT053 bestand te downloaden. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand. Bekijk hier hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij jouw bank.