Knab en je online boekhouding

Heb jij een zakelijke rekening bij Knab? Dan kun je met de directe bankkoppeling van Knab en Informer al je zakelijke transacties makkelijk verwerken. Bovendien kun je betaalopdrachten vanuit je boekhouding direct doorsturen naar de bank.

Directe koppeling tussen Knab en InformerOnline

Met de directe koppeling tussen Knab en InformerOnline komen al je zakelijke transacties automatisch in je online boekhouding te staan. Je hoeft dus nooit meer je bankmutaties te uploaden. Daarnaast ontvang jij via WhatsApp een appje zodra een factuur betaald is. Op die manier ben jij altijd op de hoogte van jouw administratie en bespaar je flink wat tijd!

Wil je makkelijk de boekhoudkoppeling instellen, dan kan je dit stappenplan van Knab volgen.

Koppeling InformerOnline Knab
Knab transacties timeline

Al je Knab transacties op een tijdlijn

Al je zakelijke Knab transacties staan automatisch op de Informer BankTimeLine. Dit is een overzichtelijke tijdlijn waarin alle mutaties netjes worden afgebeeld. De kleuren laten precies zien welke transacties verwerkt zijn door de BankRobot, door jezelf of welke transacties je nog moet verwerken. Op die manier weet je precies wat er gebeurt met je Knab rekening.

Meer over de Informer BankTimeLine →

Knab transacties verwerkt door de BankRobot

Automatische verwerking van je bankmutaties

De Informer BankRobot zoekt zelf naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Ook kun je de BankRobot nieuwe opdrachten leren zodat hij ook deze automatisch voor je kan verwerken.

Meer over de BankRobot →

Voordelen van Bankieren met Knab

Sinds de oprichting in 2014 is Knab Zakelijk elk jaar uitgeroepen tot meest voordelige zakelijke betaalrekening (Moneyview). Voor slechts € 5 per maand, heb je een compleet zakelijk bankpakket. Dit bestaat onder andere uit:

  • 1.000 gratis transacties per jaar
  • Rente op spaar- en betaalrekening
  • Zoveel spaar- en betaalrekeningen als je maar wilt
  • Persoonlijke, gekwalificeerde service
  • Online en mobiel al je bankzaken regelen
  • Gratis Zakelijke Overstapservice

Omdat Knab nu de boekhoudkoppeling met InformerOnline mogelijk heeft gemaakt, kan het aantrekkelijk voor je zijn om te gaan bankieren bij Knab.

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ben jij klant van Knab en wil je ook profiteren van de voordelen een boekhoudprogramma? Check dan nu hoe je eenvoudig het eigenlijk is om online facturen te maken en verwerken en je Knab-transacties automatisch te laten downloaden en verwerken door een robot. Uiteindelijk kun je zelfs in een paar klikken de btw-aangifte versturen en de betaling voor deze aangifte regelen met iDEAL. Supersimpel met InformerOnline!

Start gratis!

Waarom een zakelijke rekening gebruiken?

De boekhouding bestaat uit betalingen van bijvoorbeeld facturen naar jou of van jou naar de klant. Privétransacties maken hier GEEN deel van uit. Daarom is het belangrijk een zakelijke rekening te openen, aangezien je zo je privé en zakelijke betalingen goed van elkaar onderscheidt. Daarnaast staat een zakelijke bankrekening een stuk professioneler dan een privé-rekening. Bekijk hier meer redenen om een zakelijke rekening te openen.

De kosten van de boekhoudkoppeling?

Voor de koppeling tussen Knab en InformerOnline betaal je slechts €1,50 per maand! Zo kun je ongelimiteerd transacties van je zakelijke Knab rekening laten verwerken. Deze kosten worden in rekening gebracht door Knab. De reden dat het zo goedkoop is omdat zowel Knab als InformerOnline het online boekhouden makkelijker wil maken voor ondernemers.