ING Bank en Informer: InformerOnline ZZP Basis

Heb je een zakelijke rekening bij ING Bank en wil je eenvoudig en snel zelf je administratie bijhouden? Probeer dan InformerOnline ZZP Basis!

Gratis koppeling tussen ING Bank en InformerOnline

Met de gratis koppeling tussen ING Bank en InformerOnline komen al je zakelijke transacties automatisch in de online boekhouding. Het handmatig downloaden en uploaden van bankmutaties is hiermee verleden tijd. Op die manier heb je als ondernemer je administratie nog sneller op orde.

Handleiding ‘Instellen bankkoppeling met ING Bank’ →

Koppeling InformerOnline en ING Bank

Betalingen direct doorsturen naar ING Bank

Met InformerOnline kun je betaalopdrachten ook direct doorsturen naar de ING bank. Dit geldt voor verkoopfacturen die je wilt laten incasseren en voor inkoopfacturen die je wilt betalen. Je selecteert de facturen, stuurt de opdrachten direct door en logt in bij je webapp van ING om te autoriseren. Het handmatig uploaden van betaalbestanden of overtypen van IBAN’s is hiermee niet langer nodig.

Handleiding ‘Betalingen doorsturen naar ING Bank’ →

Betalingen naar ING

Alles overzichtelijk in een tijdlijn

Al je zakelijke ING transacties komen direct in de Informer BankTimeLine. Een overzichtelijke tijdlijn waarin alle mutaties netjes worden afgebeeld. De kleuren laten precies zien welke transacties verwerkt zijn door de BankRobot, door jezelf of welke transacties je nog moet verwerken. Zo weet je altijd precies wat er op je ING-rekening gebeurt.

Meer over de Informer BankTimeLine →

Koppeling InformerOnline ING

Automatische verwerking van je bankmutaties

Laat de Informer BankRobot automatisch zoeken naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Of leer de BankRobot nieuwe opdrachten zodat hij ook deze automatisch voor je zal verwerken.

Meer over de BankRobot →

informer bankrobot

InformerOnline ZZP Basis

Met InformerOnline ZZP Basis kun je elke maand:

→ Onbeperkt facturen en uitgaven versturen
→ Onbeperkt inkoopfacturen en bonnen maken
→ Maximaal 30 banktransacties per maand
→ Makkelijk je btw-aangifte doen en met iDEAL betalen

Ideaal dus voor jou als zzp’er! Wil je toch iets anders? Dan hebben wij drie pakketten voor je:

Naar InformerOnline Boekhouden Gratis →
Naar InformerOnline ZZP Plus →
Naar InformerOnline MKB →

informer bankrobot

Slimmer Online Boekhouden met InformerOnline

Bankier jij bij ING en wil je ook profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe je eenvoudig online kunt factureren, foto’s maakt van bonnen en facturen en je ING-transacties automatisch laat downloaden en verwerken door een robot. Uiteindelijk stuur je zelf in een paar klikken de btw-aangifte naar de Belastingdienst en regel je de betaling direct via iDeal. Easy met InformerOnline!

Waarom moet ik een zakelijke rekening gebruiken?

Als ondernemer betaal je zelf de bonnen en facturen van je leveranciers en worden je verkoopfacturen door je klanten betaald. Deze betalingen maken allemaal deel uit van de boekhouding. Jouw privétransacties maken GEEN deel uit van je administratie. Om je zakelijke en privé transacties goed te kunnen onderscheiden van je privé transacties is het belangrijk dat je een zakelijke bankrekening opent. Daarnaast staat een zakelijke bankrekening een stuk professioneler dan een privé-rekening.

Wat zijn de kosten van de boekhoudkoppeling?

Als ondernemer hoef je voor de koppeling tussen ING Bank en InformerOnline geen extra kosten te maken. Reden hiervoor is dat zowel de ING Bank als InformerOnline het voor ondernemers zo snel en eenvoudig mogelijk wil maken. De koppeling is dan ook geheel gratis voor gebruikers van Informer en ING.