7 jaar op rij; InformerOnline wederom MKB Proof!

Voor het zevende jaar op rij is InformerOnline goedgekeurd voor het MKB. De MKB Proof Award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en bevestigt welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.

In MKB Proof 2021 wordt gekeken welke hardware en (online) software specifiek geschikt is voor het midden en kleinbedrijf (betaalbaar, eenvoudig beheersbaar en simpelweg ‘functioneel’). Het geeft ook aan hoe de producten en diensten optimaal te benutten zijn in de praktijk. De verschillende oplossingen worden op een rij gezet en worden uitgebreid vergeleken en getest. Als een oplossing nadrukkelijk geschikt is voor het MKB en dit beter doet dan alternatieven, dan resulteert dat in een MKB proof award.

MKB Proof als kompas

Ondernemers in het MKB worden overspoeld met de snel ontwikkelende innovaties op het gebied van zakelijke hardware en software. Vele van deze oplossingen zijn kostbare investeringen en het is daarom belangrijk dat een product doet wat het belooft. Om die reden selecteren en testen de redacteuren van WINMAG Pro en BAAZ met uiteenlopende ervaringen op verschillende gebieden de producten nauwkeurig. Zij oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De oplossingen die daadwerkelijk de stempel ‘MKB proof’ krijgen zijn veilige investeringen die zichzelf terugverdienen.

Vroeg aanbod van de nieuwste technologie

De experts van Baaz en WINMAG Pro hebben Informer voor het zevende jaar op rij de stempel ‘MKB Proof’ gegeven. Het onderweg kunnen offreren, factureren, en registreren van uren in de Informer app is iets waar Informer zich mee onderscheidt. Ook de snelle toepassingen van nieuwe technologieën op het gebied van boekhouden worden in de review uitgelicht; “Informer ontwikkelt haar software binnenshuis. Met dit vermogen slaagt het bedrijf geregeld in een vroeg aanbod van de nieuwste technologie.

Het oordeel van de experts is duidelijk; boekhouden met een begrijpelijke basis, maar het nieuwste van het nieuwste qua automatisering. En dat voor een zeer betaalbare prijs.

Downloads persbericht: