InformerOnline voor zesde jaar op rij MKB Proof 

InformerOnline heeft voor het zesde jaar op rij een MKB Proof Award ontvangen. De redacties van WINMAG Pro en BAAZ zijn jaarlijks op zoek naar de beste oplossingen voor veelvoorkomende bedrijfsuitdagingen. Het feit dat InformerOnline wederom deze stempel heeft ontvangen laat zien dat ze nog altijd tot de beste zakelijke oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf behoren.  

De experts van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben al hun energie geïnvesteerd in een juist oordeel. Zij hebben het afgelopen jaar talloze producten en diensten beproefd. Alleen de allerbeste oplossingen ontvangen een ‘MKB Proof 2020’-award, een stempel voor investeringswaardigheid. 

Onzekerheid en deskundig advies 

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat miljoenen bedrijven snel moesten schakelen en digitaliseren om te kunnen voortbestaan. De versnelde digitalisering legt een enorme druk op IT-afdelingen. Individuele ondernemers of bedrijven zonder IT-afdeling hebben dan ook de behoefte aan deskundig advies. “Voor de gemiddelde ondernemer in het mkb zijn alle technologische ontwikkelingen niet of nauwelijks meer te overzien.” Dit is iets waar het MKB Proof Award ondernemers bij kan helpen. Bij het zien van een MKB Proof logo weten zij dat het een kwalitatief goed product is. 

InformerOnline MKB Proof 

Met InformerOnline wordt de btw-aangifte vergemakkelijkt. “InformerOnline, waarmee je als ZZP’er of MKB’er niet alleen een begrijpelijke basis, maar eveneens het nieuwste van het nieuwste wat betreft automatisering en efficiëntie tot je beschikking hebt.”  

De focus bij het testen van InformerOnline lag op de geautomatiseerde aangifte. De aangifte van de omzetbelasting wordt automatisch bijgewerkt. Aan het einde van de periode stuur je de aangifte omzetbelasting in een paar klikken direct vanuit InformerOnline naar de Belastingdienst. Dit in combinatie met de Informer BoekRobot die elektronische UBL facturen automatisch op de juiste categorie boekt, maakt InformerOnline een MKB Proof waardig pakket. “Informer is een volmondige aanrader.” 

Lees hier de review van 2020 over InformerOnline MKB approved