InformerOnline voor vijfde jaar op rij MKB Proof 

Voor het vijfde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen. De award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en laat zien welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het midden- en kleinbedrijf behoren.

In MKB Proof 2019 worden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers op een rij gezet. De experts van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste oplossingen ontvangen een ‘MKB Proof 2019’-award.

Deskundig IT-advies
Sinds de oprichting profileert MKB Proof zich als het adviesorgaan voor het mkb op het gebied van informatietechnologie. Investeringen in IT zijn voor bedrijven vaak kostbaar, maar toch erg belangrijk.  Individuele ondernemers of bedrijven zonder IT-afdeling hebben dan ook de behoefte aan deskundig advies. “Voor de gemiddelde ondernemer in het mkb zijn alle technologische ontwikkelingen niet of nauwelijks meer te overzien.

Voor hen is het belangrijk dat een oplossing gewoon werkt en doet wat het belooft. Daarnaast moet een IT-oplossing voor innovatie en een hogere efficiency zorgen. Op het moment dat je een oplossing met het MKB Proof approved-logo ziet weet je gewoon dat het kwalitatief een goed product is.” Bij InformerOnline is onder andere de directe verbinding met de Belastingdienst uitgebreid getest. Ondernemers kunnen via een beveiligde verbinding zelf de btw-aangifte direct naar de Belastingdienst sturen.

MKB Proof
De experts van Baaz en WINMAG Pro beoordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. “We zijn enorm trots op onze keurmerken, zoals de keurmerken Zeker-Online en Betrouwbaar Boekhouden. Om nu een lustrum te behalen met de MKB Proof Award bewijst dat we een boekhoudpakket maken dat ondernemers écht verder helpt”, aldus Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer.