InformerOnline voor derde jaar op rij MKB Proof!

Voor het derde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen. De award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en laat zien welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.

In MKB Proof 2017 worden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers op een rij gezet. De experts van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste oplossingen ontvangen een ‘MKB Proof 2017’-award.

Deskundig IT-advies

Sinds de oprichting profileert MKB Proof zich als het adviesorgaan voor het MKB op het gebied van informatietechnologie. Investeringen in IT zijn voor bedrijven vaak kostbaar, maar toch erg belangrijk.  Individuele ondernemers of bedrijven zonder IT-afdeling hebben dan ook  de behoefte aan deskundig advies. “Voor de gemiddelde ondernemer in het MKB zijn alle technologische ontwikkelingen niet of nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het belangrijk dat een oplossing gewoon werkt en doet wat het belooft. Daarnaast moet een IT-oplossing voor innovatie en een hogere efficiency zorgen. Op het moment dat je een oplossing met het MKB Proof approved-logo ziet weet je gewoon dat het kwalitatief een goed product is.” Bij InformerOnline is onder andere de directe verbinding met de Belastingdienst uitgebreid getest. Ondernemers kunnen via een beveiligde verbinding zelf de BTW aangifte direct naar de Belastingdienst sturen zonder dat individuele certificaten nodig zijn.

MKB Proof

De experts van Baaz en WINMAG Pro beoordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. “Eerder waren we al enorm blij met het keurmerk Zeker-OnLine en daar kwam onlangs het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden bij. Om nu voor de derde keer op rij een MKB Proof Award te krijgen bewijst dat we een boekhoudpakket maken dat ondernemers écht verder helpt”, aldus een trotse Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer.