/Boekhoudkundige Termen
Boekhoudkundige Termen 2018-05-25T10:51:43+00:00

Boekhoudkundige Termen

Als je met boekhouden in aanraking komt hoor je soms allerlei ingewikkelde boekhoudkundige termen. Vaak zijn deze termen helemaal niet zo lastig te begrijpen. Ontdek hier wat deze termen betekenen en hoe je ze kunt gebruiken.

Boekhoudtermen in jouw taal

Door de vele innovaties maken boekhoudprogramma’s het boekhouden tegenwoordig steeds sneller en eenvoudiger. Hierdoor is het voor steeds meer ZZP’ers en ondernemers mogelijk om zelf de boekhouding te doen. Toch zullen ondernemers die zelf in aanraking komen met de boekhouding regelmatig stuiten op voor hen ingewikkelde termen. Gelukkig zijn de meeste termen toch prima te begrijpen, mits het in jouw taal wordt uitgelegd.

Mocht je naast een uitleg van de verschillende termen ook nog wat meer informatie over (online) boekhouden willen, dan kun je altijd een kijkje nemen bij de gratis minicursus Boekhouden. Deze cursus is er niet op gericht om ondernemers op te leiden tot boekhouder, maar geeft hen wel net dat stukje kennis dat zij kunnen gebruiken om zelf de boekhouding te doen.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de gratis mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de gratis cursus!