Informer’s 12 Days of Christmas!

“On the first day of Christmas my true love gave to me…” En zo door tot en met 12. Je zult dat kerstnummer vast wel eens gehoord hebben. Bij Informer hebben we nu een speciale boekhoudkundige versie gemaakt inclusief korting en tips! Dat is een leuk kerstcadeautje toch?

“Op de 1ste dag van Kerstmis, kreeg ik van Informer…”

1 maand lang gratis boekhouden! Ieder type ondernemer kan bij InformerOnline 30 dagen vrijblijvend boekhouden. Daarna kun je ervoor kiezen je abonnement te verlengen of gewoon te stoppen. Hiervoor hoef je overigens geen creditcard gegevens in te vullen.

Dag 1 1 maand gratis boekhouden
Dag 2 Btw aangifte binnen 2 minuten verstuurd

“Op de 2de dag van Kerstmis, stuurde ik…”

Binnen 2 minuutjes de gehele btw aangifte naar de Belastingdienst! Het programma helpt jou hiermee door de aangifte steeds automatisch bij te werken als jij een factuur uploadt. Hierdoor wordt boekhouden voor jou nóg eenvoudiger.

“Op de 3de dag van Kerstmis, stuurde ik via het PEPPOL netwerk…”

Veilig 3 online facturen naar mijn klanten! Dit doe je ook nog eens volledig in je eigen huisstijl. Bovendien kun je klanten laten betalen met iDEAL. Hierdoor ben je professioneel en ontvang je snel je betaling.

Dag 3 3 online facturen versturen via PEPPOL
Dag 4 4 intelligente hulprobots helpen jou

“Op de 4de dag van Kerstmis, werd ik geholpen door…”

De 4 intelligente robots van Informer! Dankzij deze robots hoef jij niet meer na te denken over het boeken van een factuur of banktransactie. Ook worden facturen direct herkend en gedownload. Op die manier hoef jij eigenlijk nog maar heel weinig te doen aan je administratie.

“Op de 5de dag van Kerstmis, gaf ik de vernieuwde Informer App…”

Een 5 sterren review (Apple) (Google)! Hij is immers zó verbeterd… In de nieuwe app kun je genieten van een gloednieuwe en strakke look and feel. Bovendien is het dashboard verder uitgebreid. Daardoor heb jij als gebruiker van de app nog meer overzicht. Overal waar je bent.

Dag 5 5 sterren review
Dag 6 50 procent korting voor Starters

“Op de 6de dag van Kerstmis, kregen alle Starters…”

6 MAANDEN 50% KORTING! Je hoort het goed. Ben jij als starter maximaal 3 maanden geleden officieel begonnen? Laat dan even je KVK registratie zien bij het aanmelden en profiteer van een half jaar boekhouden voor de helft van de prijs.

“Op de 7de dag van Kerstmis, besefte ik me…”

Dat ik 7 dagen per week tijd bespaar met een online boekhoudprogramma als Informer! In een online boekhouding worden o.a. namelijk ontzettend veel taken geautomatiseerd. Bovendien hoef je niet zelf updates uit te voeren zoals bij een offline software. Je bespaart als ondernemer dus erg veel tijd hiermee.

Dag 7 7 dagen per week tijd besparen
Dag 8 8 ondernemers doen zelf de boekhouding

“Op de 8ste dag van Kerstmis, vertelden…”

8 ondernemers dat zij zelf de boekhouding doen met Informer! In onze eindejaarsvideo die komende week op social media verschijnt kun je zien hoe 8 ondernemers zelf boekhouden met Informer en wat voor voordelen dit hen brengt.

“Op de 9de dag van Kerstmis, stuurde ik via WhatsApp..”

9 tankbonnetjes direct naar mijn administratie! Gewoon via je smartphone dus… Vervolgens worden de bonnetjes direct door het programma verwerkt op de juiste plaats in de boekhouding. Zo kun je altijd en overal controle houden.

Dag 9 9 bonnetjes via WhatsApp verstuurd
Dag 10 10 handige boekhoudtips van de Belastingdienst

“Op de 10de dag van Kerstmis, kreeg ik van Informer…”

10 handige tips vanuit de Belastingdienst tijdens het boekhouden! Met deze handige tips die direct afkomstig zijn van de Belastingdienst hoef jij nooit meer bang te zijn dat jij per ongeluk iets verkeerd doet. Dit bespaart je uiteindelijk problemen.

“Op de 11de dag van Kerstmis, bekeek ik in de wiki…”

11 boekhoudkundige termen die mijn kennis over het boekhouden vergroten! Weet jij even niet wat een bepaalde boekhoudterm betekent? Gelukkig hebben wij een lijst met meer dan 100 boekhoudtermen die jou kunnen helpen.

Dag 11 11 boekhoudkundige termen die jouw kennis verbreden
Dag 12 12 maanden afsluiten in de jaarafsluiting

“Op de 12de dag van Kerstmis, is het tijd om…”

12 maanden boekhouden af te sluiten in de jaarafsluiting! Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat je je als ondernemer moet focussen op het opstellen van de jaarafsluiting. Gelukkig is dat met InformerOnline erg eenvoudig!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →